Panoráma Vendégház - Vasvár

Vendégházunk az ország nyugati csücskében található a Vasi-Hegyháton. Azoknak ajánljuk akik szeretnének elbújni a világ zaja elől. Kényelmes körülmények között nyújt pihenést, kikapcsolódást. Önálló ház, amely csak egyben kiadó. Kellemes időtöltést nyújt a telken felállított merevfalú medence.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Vasvár
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Panoráma Vendégház - Vasvár SZÉP Kártya
A Panoráma Vendégház az ország nyugati csücskében az Őrség kapujában található. Nagymákfát körös-körül erdők övezik. Gazdag növény és állatvilága az év minden szakában nem mindennapos élményekkel kápráztatja el az idelátogatókat. Tiszta levegőjű, nyugodt, csendes, békés, háborítatlan szépségű környezet.

A természet közelsége, nyugodtsága kikapcsolódást, pihenést feltöltődést jelent mindenki számára. Vendégházunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kicsit elbújni a világ zaja elől.

A Panoráma vendégház 20 éve épült, amely teljesen fel lett újítva. A ház 4500 m2 telken fekszik. 120 m2 alapterületű, 3 szintes, 3 szobás.

Lovaglás:
Előzetes időpont egyeztetés alapján van mód a háztól 5 km-re lévő lovas tanyán. Tájlovaglásra is van lehetőség.

Termálfürdők:
Nagymákfa termálfürdő régióban helyezkedik el, így bármerre is indulunk több termálfürdőbe is eljuthatunk, többek között: Vasvár, Sárvár, Zalaegerszeg, Zalakaros, Bük, Zalaszentgrót.

Vendégházunk 8 férőhelyes, de megoldható plusz 2 fő elhelyezése is. A frissen felújított ház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére, hosszú hétvégékre, húsvétra, karácsonyra, szilveszterre, stb. A ház állatbarát. A házikó egyedül álló, szomszédok nincsenek. Szilveszterre is várunk családokat, baráti társaságokat, párokat, csendre, nyugalomra vágyókat. Mivel hogy nincsenek szomszédok, bulizni szerető társaságoknak is kiválóan alkalmas ház kívül- belül.

A ház csak egyben kiadó!
Cím:
9800 Vasvár, Akáczfa utca 17.
Tel.: (20) 661 3747
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 1' 47.1" N, 16° 44' 33.1" E


Megközelítés:
Megközelíteni lehetőség szerint személyautóval. 5km-re halad a 8-as és a 76-os számú főút.Vasvárról helyi járatos autóbusszal is megközelithetőek vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: