Panoráma Camping - Orfű

Orfűn, Pécstől mindösszesen 15 km-re, a Mecsek festői szépségű természeti környezetében található Magyarország egyik legszebb fekvésű kempingje, amely az orfűi völgyre és a Pécsi-tóra táruló panorámájával méltán vált ismertté. Ez az orfűi Panoráma Camping.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Orfű
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Panoráma Camping - Orfű SZÉP Kártya
A kemping Orfűn a Pécsi-tó déli végében, az orfűi Aquaparktól alig 50 méterre, 10 hektárnyi parkosított domboldalon, ismert túraútvonalak közelében fekszik. Az aktív pihenésre vágyókat számos program várja Orfűn.

Az orfűi kemping vendégeit többszáz sátorhely, 200 kiépített lakókocsihely, 4 hideg-melegvizes közösségi épület, konyha, társalgó, étterem és 20 fürdőszobás faház várja. A kemping területe kiválóan alkalmas különböző rendezvények, táborok, osztálykirándulások lebonyolítására. A Panoráma Camping ad otthont a népszerű Fishing on Orfű fesztiválnak is!

A kemping szolgáltatásai: 24 órás portaszolgálat, széfhasználat, zárt parkoló, háziállat bevihető, kiépített tűzrakóhelyek, turisztikai információ, futball pálya (betonos), streetball pálya, kosárlabda palánkok. Diákcsoportoknak, osztálykirándulás vagy tábor esetén vállaljuk erdei iskola, túravezetés, kézműves és lovas programok szervezését. Olcsó szállás árainkból csoportoknak további kedvezményeket adunk!

Bízunk abban, hogy hamarosan az orfűi Panoráma Camping vendégeként üdvözölhetjük! Amennyiben további információra van szüksége vagy lefoglalná szállását a kempingben, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Cím:
7677 Orfű, Dollár utca 1.
Tel.: (30) 323 4680
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
06.01 - 08.31.
GPS:
46° 8' 46.6" N, 18° 8' 17.7" E


Megközelítés:
Vonattal Pécsig, onnan a Pannon Volán buszjárataival (Pécs-Orfű Camping megálló kb. 45perc)

Személygépkocsival: – Pécs felől a Pécs-Abaligeti úton az orfűi leágazásig, majd Orfűn keresztül, a kemping-elágazónál balra, az Aquapark „felett” találja a kempinget – Dombóvár-Sásd felől Magyarhertelenden át, Orfűre érkezve rögtön jobbra fordulva végig a gáton, a gát végén balra, a Pécsi-tó mentén haladjon, az Aquapark „felett” találja a kempinget.

Kiemelt elfogadó helyek: