Őzike-Lak - Kismaros

Kismaros-Börzsönyligeten pihenésre, túrázásra kitűnően alkalmas klímával felszerelt 6 személyes nyaraló kiadó. Vendégházunk a Dunakanyar egyik varázslatos részén, Kismaros-Börzsönyligeten, az erdő szélén várja vendégeit. A kb. 50 nm-es vendégház egyben vehető ki.

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Budapest és környéke   >  Pest  >  Kismaros
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Őzike-Lak - Kismaros SZÉP Kártya
Festői helyen lévő önálló kis házban 6 fő kényelmesen elfér, alvási lehetőség az emeleten két szobában egy franciaágy két egyszemélyes ágy, a nappaliban egy kétszemélyes kihúzható kanapéágy, az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban hűvösebb estéken élvezhetik a kandalló melegét. A fürdőben tusoló van illetve a wc. Törülközőt biztosítunk. Saját nagy udvaron parkolni ingyenesen lehet. Bográcsozási, grillezési lehetőség egyaránt rendelkezésükre áll.

A kert parkosított, az óriási tölgyfák árnyékban napozóágyakon illetve függőágyon lehet kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség. A hozzávaló bográcsot, sütőtárcsát, és fát mi biztosítjuk.

A reggeli kávézáshoz fedett terasz áll rendelkezésre, az esti beszélgetésekhez egy nagyobb fedett terasz áll rendelkezésre, illetve egy szaletli ahol sütögetni lehet.

Kirándulás:
Kerékpárutak, túrázás: Váctól kiépített kerékpárút Kerékpártúra Budapest-Vác-Szob útvonalon. Az útvonal többnyire a Duna mellett halad, így élvezhetjük a folyam látványát, betekinthetünk a szigetek és az ártéri erdők élővilágába. A kerékpárút többször érinti a Duna-Ipoly Nemzeti Park területét, ahol számos természeti látnivalóban gyönyörködhetünk. A környéken több turistaútvonal is elérhető.

Vízisportok:
A Dunán több szabad strand van a közelben, a Nagymaroson illetve a Verőcei strand. Sok helyen lehet kajakot, kenut bérelni.

Horgászati lehetőségek:
Duna parton (engedéllyel), Verőcétől kb. 6 km-re a Törökmezői hegyi horgásztavaknál, 10-12 km-re Nógrád csigástó, Diósjenő horgásztó, Nőtincs horgásztó, 4-6 km-re Váci horgásztó.

A környék látnivalói:
Kismaros: Erdei kisvasút. Nagyon szép környezetben egy horgásztó található. Kijelölt turistautak a ház közelében. Kismaros után Kóspallagra, Törökmezőre lehet eljutni.

Nagymaros: Átkelő komp Visegrádra. Nagymaros után Zebegény festői környezetét lehet megtekinteni. Itt található Szőnyi István Múzeum és a Hajós Múzeum.
Cím:
2623 Kismaros, Kánya utca 9.
Tel.: (70) 297 2920
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 50' 22.9" N, 18° 59' 42.3" E


Megközelítés:
Budapesttől az M2 autóúton vagy a 2 számú főúton lehet eljutni Vácig majd a 12-es úton haladva Kismarosra. A Szokolyai útra forduljatok le jobbra, haladjatok tovább a kisvasút sínpárja mentén, majd az Öreg Morgó Étterem után kanyarodjatok balra a Gálhegyi útra, és ne térjetek le erről az aszfalt útról. A hegyen felfelé lesz a Rozmaring tér, felismerhető a kihelyezett kukákról, onnan nyílik a Kánya utca. Parkolni a nagykaput kinyitva lehet a telken. A navigációk nem erre vezetik, nem javasoljuk.

Kiemelt elfogadó helyek: