Oxigén Family Hotel Superior**** - Noszvaj

A Bükk hegység csodás ölelésében, a 4 hektáros ősfás park közepén áll az erdei wellness hotel, az Oxigén Hotel****, mely fényeivel bevilágítja az erdő sötétjét. A terület épp a természetvédelmi övezet határán van. Ritka madárvilága mellett a kis erdei állatok is mindennapos vendégek.

Szállás  >   Hotel****
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Noszvaj
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Oxigén Family Hotel Superior**** - Noszvaj SZÉP Kártya
A noszvaji Oxigén Hotel **** ZEN Spa-ban különleges erdei kalandokban és wellness élményekben lesz része. A négy hektáros ősparkban az angol vidéki stílusban átalakított szálloda 50 szobája várja Önt és családját.
A wellness hotel Eger mellett, attól alig több mint 10 km-re helyezkedik el az erdő mélyén.
Már a település határában lehet érezni a megújulást; Noszvaj ugyanis a legtisztább levegőjű település Magyarországon. Az egyediség és energia jellemzi az egész szállodát és a környezetét.

Az eredeti hotel épületet a Gallassy család építette több mint száz éve. A külső falak megtartása és az őspark sugallják a XX. századi romantikát, de a kényelmet a teljesen felújított szobák, a ZEN Spa különleges, spirituális világa és a közösségi terek szolgálják.

A berendezés egyedi stílusát a faerezetes, rusztikus olasz bútorok, a háromdimenziós hatású olasz szőnyegek, a szobákban látványkandalló, a fürdőszobák márvány mosdói nyújtják.
Magyarországon egyedülálló a 2000 négyzetméteres japán kertben épített japán ZEN Spa is, több tucat wellness szolgáltatásával.

A noszvaji Oxigén Hotel **** ZEN Spa-ban az angol vidéki, rusztikus szálloda, valamint a természetközeli, távolkeleti ZEN Spa spirituális wellness világa együtt és különlegesen szolgálják a nyugalmat és a kényelmet.

NTAK szálláshely azonosító: SZ20008324, szálloda
Cím:
3325 Noszvaj, Szomolyai út
Tel.: (30) 147 0491
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 55' 57.5" N, 20° 28' 37.7" E


Megközelítés:
Gépjárművel:
Az M3-as autópályát Mezőkövesd lehajtónál (128-as km szelvény) kell elhagyni, a 3-as úton haladva Szomolya útjelzésnél balra, majd Szomolyán áthaladva, Noszvaj határában a Thummerer Pincészettel szemben, bal oldalon található a szálloda.

A másik irányból közeledve (Eger felől) Noszvajon keresztül kell hajtani, majd a Szomolya felé vezető úton, a település után 1 km-re, jobb oldalon található a szálloda.

Kiemelt elfogadó helyek: