Őrségi Ház - Kondorfa

Őriszentpéter közelében, KANDALLÓS kondorfai házunkban CSALÁDOK, BARÁTI TÁRSASÁGOK önálló elhelyezését tudjuk biztosítani. A kedvező ár korlátlan kerékpárhasználatot foglal magába. Csendes, nyugodt környék, néha megjelennek az ŐZEK is. Ausztria és Szlovénia is közel van egy autós kiránduláshoz.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Kondorfa
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Őrségi Ház - Kondorfa SZÉP Kártya
A tágas, 4 légterű, teljesen felszerelt, újépítésű házban hűvös idő esetén a fatüzelésű takaréktűzhely és KANDALLÓ is használható. Az 5000 m2-es déli fekvésű telek végében PATAK folyik. Grill és bogrács lehetőség a kertben. Gyerekeknek diafilm, favasút, autópálya készlet, nagyobbaknak társasjátékok és DVD filmek állnak rendelkezésre.

Kondorfa az Őrség szívében található az Őrségi Nemzeti Parkban, az osztrák és szlovén határ csak 20 km. Kerékpáros és gyalogos túra lehetőségek, strandolásra alkalmas tavak a közelben: Őriszentpéter, Szalafő, Pityerszer, Velemér, Hársas-tó, stb. Autóval Graz, Muraszombat, Maribor sincs messze. Rendszeres kulturális programok: Virágzás Napjai, Őrségi Vásár, Hétrétország, Tökfesztivál.
Cím:
9943 Kondorfa, Alvég 135.
Tel.: (30) 210 2230
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 53' 56.2" N, 16° 24' 5.2" E


Megközelítés:
Autóval M7 felől vagy a 8-as út felől Vonattal Szentgotthárd vagy Őriszentpéter állomásig, majd autóbusz.

Kiemelt elfogadó helyek: