Őrségi Fagerendás Vendégház - Szalafő

Sétakocsikázás, állatsimogató, falusi gazdálkodás. Őrségi portánkon a ház körüli állatok és tartásuk figyelhető meg. A szelíd kiskecskékkel a gyerekek sétálhatnak, a lovasfogattal kirándulhatnak. Nyuszik, cicák várják a simogató vendégeket. A ház jól felszerelt konyhával, nagy terasszal rendelkezik és az udvaron szalonnasütési, grillezési lehetőség.

Szállás  >   Egyéb szállás
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Szalafő
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Őrségi Fagerendás Vendégház - Szalafő SZÉP Kártya
Szalafőn a Pityerszeri Falumúzeum közelében található vendégházunk, szép zöld réten, nagy terasszal, grillezési lehetőséggel.
A háztól sétakocsizási program kérhető. A vendégek kérésére helyi ételkóstolót készítünk. Meleg nyári estéken szabadtűznél kürtöskalács sütésre van lehetőség.

A háziállatok körül mindig akad teendő, a vendégek részt vehetnek a gondozásban, etetésben. A vendéglátó tőzsgyökeres szalafői, a helyi sajátosságokról, szokásokról, építési jellegzetességekről szívesen tart ismertetőt.
Cím:
9942 Szalafő, Papszer 11/A.
Tel.: (30) 342 4629
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 52' 13.8" N, 16° 21' 14.6" E


Megközelítés:
A vendégház a Szalafőről Farkasfa felé vezető műút mentén, összefüggő nagy zöld réten található. Jó kiinduló hely a kerékpáros vagy gyalogos túrákhoz. Autóval a portán való parkolás megoldott. A háztól a jelezett kék túraútvonal indít és vezet a környék felfedezéséhez.

Kiemelt elfogadó helyek: