Orbán Kisvendéglő - Velence

A vendégek a Bence-hegy ékszerdobozának becézik az éttermet, s nem véletlenül: nemhogy érdemes hanem szinte kötelező ellátogatni, hogy a nyári naplementében, gyönyörködve a Velencei-tóban, eltöltsünk egy felejthetetlen estét, vagy családunkkal elfogyasszunk egy kellemes ebédet.

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Velence
Jellemzők: Házias ételek, Halételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Orbán Kisvendéglő - Velence SZÉP Kártya
Az étterem különleges adottságainak köszönhetően csodálatos panoráma tárul a Velencei-tóra. Az étlapon a hazai specialitások mellett megtalálhatóak a nemzetközi konyha ízei is.

Italválasztékban helyet kaptak a tókörnyék borászat borai. A teraszon 80 fő, a belső teremben 45 fő élvezheti a finom fogások zamatát, a rendezvényterem 50 személyes, az étterem büszkeségeként számos rendezvénynek ad otthont.

A Magyar Turizmus Zrt. Rozmaring-díjjal jutalmazta az éttermet a kiemelkedő gasztronómiai kínálat, és a környezet harmóniájának elismeréseképpen, ami az idelátogatók számára a minőség biztosítéka lehet.
Cím:
2481 Velence, Panoráma út 37.
Tel.: (22) 473 807
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 39.7" N, 18° 37' 39.6" E


Megközelítés:
Éttermünk a fővárostól 40km-re Székesfehérvártól 20km-re az M7 autópályától 1 percre helyezkedik el, félúton a Velencei Bence-hegyi kilátó felé vezető szerpentinen.

Kiemelt elfogadó helyek: