Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark - Szarvaskő

Az Öko-Park® Panzió - Magyarország első minősített allergénmentes szálláshelye - Szarvaskőben, a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban változatos élővilággal, védett növényekkel, a Szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében várja vendégeit.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Szarvaskő
Jellemzők: Bababarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark - Szarvaskő SZÉP Kártya
Az Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark szubalpin klímával, változatos élővilággal, védett növényekkel, különleges ásványokkal a Szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében Eger mellett 10 km-re várja a természet szerelmeseit.

A Panzió 13 szobájában összesen 35 fő számára kínál kényelmes és egészséges elhelyezési lehetőséget. A szállás zárt parkolójában a gépjármű biztonságosan elhelyezhető, azonban az Öko-Park a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen elérhető, buszmegálló és vasútállomás öt perc sétára található.

A recepció és a Drinkbár éjjel-nappal rendelkezésre áll, túralehetőségekről, menetrendekről, látnivalókról, nyitvatartási időkről informálja a Vendégeket.
Az Öko-Park teljes területén a szélessávú, vezeték nélküli internet (WiFi) biztosított.

Gyermekek számára a fajátszótér, homokozó, lengőteke, ping-pong, társasjátékok nyújtanak szórakozási lehetőséget a biztonságosan elkerített Öko-Parkban.
Az akadálymentesített területen babakocsival vagy kerekesszékkel való közlekedés sem jelent problémát.

A panzió épületében természetes, helyi alapanyagokból épített szauna áll az egész napos kirándulásban elcsigázott Vendégek rendelkezésére, valamint előzetes egyeztetés után helyben van lehetőség masszázsra. Igény esetén előre leegyeztetett időpontban túravezetést is biztosítunk.

Az Öko-Park területén található Kalandpark felejthetetlen izgalmakat kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Kalandpark kínálatát a fák lombkoronaszintjében, 7 méter magasságban lévő 10 élménypálya a végén 50 méteres élménycsúszással, természetes sziklán kialakított 5 különböző nehézségű sziklamászási lehetőség, valamint egy negatív dőlésű elemet is tartalmazó tizenkét méter magas mászófal alkotja.
Szakképzett koordinátorok valamint a biztosítási rendszerek garantálják a résztvevők biztonságát. A Kalandpark nem tart folyamatosan nyitva, érkezés előtt célszerű informálódni az időpontokról.

Panziónk SZÉP kártya és bankkártya elfogadóhely.
Cím:
3323 Szarvaskő, Borsod u. 9.
Tel.: (36) 352 201
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 59' 21.1" N, 20° 19' 44.8" E


Megközelítés:
Vonattal:
Budapest Keleti Pályaudvar- Füzesabony- Eger- Szarvaskő
A szarvaskői vasútállomástól 200 méterre található az Öko-Park.

Autóbusszal:
Budapestről Egerbe óránként 2 járattal, majd Egerből – naponta mintegy 30 járat közlekedik – Szarvaskőbe. A buszmegállótól 100 méterre vagyunk megtalálhatóak .

Személygépkocsival:
M3-as autópálya füzesabonyi lehajtóig, majd Egerből a 25-ös főúton haladva Eger után 10 km-re, az első település Szarvaskő.

Kiemelt elfogadó helyek: