Németvár Vendégház - Szendrő

Falusi pihenés egy hegyvidéki kisvárosban - egy eredeti állapotában megőrzött paraszti portán működik a vendégház. A szobákat és a szolgáltatásokat azonban a 21. századi igényeknek megfelelően alakítottuk ki. Ideális választás családoknak, baráti társaságoknak.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Szendrő
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Németvár Vendégház - Szendrő SZÉP Kártya
A Németvár Vendégház egy önálló parasztház Magyarország egyik legészakibb városában, Szendrőn, az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában. A ház eredeti állapotában került felújításra, így a falusi pihenés élményét nyújtja a vendégeknek. 10 fő kényelmes elszállásolása lehetséges két szobában, melyek hűtő-fűtő klímával, saját fürdőszobával, Tv-vel rendelkeznek. A konyha jól felszerelt, minden általában használatos konyhai eszköz megtalálható. A relaxációs szobában infraszauna, sólámpa, függőfotel, nyugágyak biztosítják a kikapcsolódást.

A nagyméretű zárt és füves udvaron kerti kiülő, kerekes kút, szalonnasütő hely, kerti grill, ping-pong asztal, hintaágy, fedett csűr áll rendelkezésére a vendégeknek. A gyerekeknek kerti játékok és sporteszközök biztosítottak. A szálláshelyet egy időben, csak egy társaságnak adjuk ki, így sem a szállásadóhoz, sem más vendégekhez nem kell alkalmazkodniuk vendégeinknek.
Cím:
3752 Szendrő, Rákóczi utca 83.
Tel.: (20) 397 4684
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 23' 55.7" N, 20° 44' 1.7" E


Megközelítés:
Autóval: Szendrő közúton Miskolc felől a 26-os, majd a 27-es sz. főúton érhető el, valamint a Felvidék felől az 50-es (E571) főútról Tornánál letérve lehet megközelíteni. A Vendégház a várost átszelő 27. számú főút mentén található.

Vonattal: (1300m gyaloglás): a Miskolc – Tornanádaska között közlekedő személyvonattal Szendrő-vasútállomásig (Nagyállomás). Onnan gyalog a Nagyállomás-, Borovszki - és a Vasút- utcán a Rákóczi utcáig.

Kiemelt elfogadó helyek: