Negro Presszó - Hatvan

Családias hangulatú barátságos szórakozóhely. Vendégbarát árak. Színvonalas kommersz és prémium kategóriás italválaszték. Csapolt sör. Kisebb, 10-40 fős rendezvényekre (hétköznap ingyenesen) foglalható terem. Havonta fergeteges hangulatú élőzenés, táncos bulikat és rock koncerteket rendezünk.

Vendéglátás  >   Söröző, pub
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Hatvan
Jellemzők: Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség, Pultos kiszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Negro Presszó - Hatvan SZÉP Kártya
Üzletünk 1988-ban nyitottuk, családi vállalkozásként. Mészáros József tulajdonos, üzletvezető vagyok. Szeretem a Negro-t "kívülről", a vendég szemével szemlélni. Véleményem szerint, egy jó vendéglátóhely a társadalmi élet egy fontos színtere kell hogy legyen. Ennek az elvárásnak igyekszünk első sorban megfelelni.

Az ehhez kapcsolódó étel, ital forgalmazást úgy kell lebonyolítani, hogy ha én lennék a vendég, jól érezzem magam és elégedetten távozzak. Életemben mindig fontos szerepet töltött be a zene. Szeretném, ha a muzsika nyújtotta szórakozásban a vendégeim is részesülnének. Ezért rendezünk rendszeresen koncerteket, bulikat.Ha hozzánk bejössz, itt mindig szól a zene. A pultos lányoktól nálunk mindig kapsz egy kedves szót, mosolyt.

Én nem vagyok egy mosolyalbum, de szívesen beszélgetek, motorozásról, zenéről és más érdekes dolgokról. Ha hozzánk jössz, ne a telefonod nyomkodd! Beszélgess, játssz a barátoddal egy biliárdot, hallgass zenét, kapcsolódj ki! Ehhez szeretnénk mi a feltételeket biztosítani. Légy a VENDÉGÜNK!
Cím:
3000 Hatvan, Dézsmaszéki utca 1/c.
Tel.: (20) 921 1666
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
hétfőtől csütörtökig,10-13-ig és 14-22-ig pénteken 10-1
GPS:
47° 40' 0.4" N, 19° 39' 7.1" E


Megközelítés:
A Negro presszó Új-hatvanban helyezkedik el, a 3-as számú főúttól 4-500 méterre, a Bosch és a főút közötti lakóterület közepén. A belváros felől a 7-es számú busszal közelíthető meg. A buszmegálló 300 méter.

Kiemelt elfogadó helyek: