SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hatvan térségében

Kiemelt hatvani (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Hatvan térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hatvan településen:

Budapesttől alig egy órányira található Hatvan, ez a látnivalókban és kikapcsolódási lehetőségekben gazdag kisváros. Legfőbb nevezetessége a 18. század elején épült Grassalkovich-kastély. A késő barokk stílusjegyeit magán hordozó impozáns épület immáron közel tíz éve ad helyet a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumnak. A felnőtt látogatók itt alaposan megismerkedhetnek az ország halász- és vadásztörténetével, míg a kisebbek számára a labirintus és a kémény-csúszda jelent hatalmas élményt. A klasszikus, történelmi látnivalók kedvelői alig pár perc autózással elérhetik a Turai kastélyt, amelynek nem csupán épülete mesés - a szó szoros értelemben véve -, hanem az itt található Kastélypark is ámulatba ejti a nézelődőket. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei is könnyedén megtalálják a számításukat Hatvanban. A több mint 6 hektáron elterülő Vadaspark állatállománya gazdag, változatos programjainak hála az idelátogatás az egész család számára egész napos programot jelent. A nyári időszakban a pancsolni vágyók számára a Hatvani Strandfürdő négy medencéje hoz enyhülést, melyek termálvize a mozgásszervi betegségekből gyógyulni vágyók számára is áldásos hatásokkal rendelkezik.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Hatvan környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.