Nefelejcs Büfé Falatozó - Balatongyörök

A Balatongyöröki Nefelejcs büfé és falatozó várja szeretettel kedves vendégeit a Szépkilátó legcsodásabb vonzáskörzetében, amely más látványosságokat is nyújt a pihenni vágyók számára. A csodálatos panorámával ékelt környéken kellemes hangulatban várjuk azokat, akik szeretik a finom ételeket.

Vendéglátás  >   Büfé, ételbár
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Balatongyörök
Jellemzők: Magyaros ételek, Halételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Nefelejcs Büfé Falatozó - Balatongyörök SZÉP Kártya
Immár 12 éve üzemeltetem, és fejlesztem folyamatosan az üzletemet. Nagyon sok változáson mentünk keresztül az elmúlt években, és mindig a legjobbra törekszünk. Étlapunkat évről-évre választékosabbá varázsoljuk.

Igény szerint vállaljuk csoportok, és rendezvények lebonyolítását előre történő egyeztetéssel. Üzletünk tágas alapterületű nagy fedett terasszal rendelkezik, amely két részből áll, egy konyhából és külön egy belső helyiségből, ahol rosszabb idő esetén helyet tudnak foglalni vendégeink. Az üzlet mellett található fatüzelésű kemencében nem csak pizzát és langallót készítünk, hanem megrendelésre, az önök kérése alapján más-más étel- különlegességeket is.

Szeretettel várunk mindenkit egy finom ebédre, vagy vacsorára.
Cím:
8313 Balatongyörök, Panoráma út 831A 1B hrsz.
Tel.: (36) 20 910 3547
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.01 - 10.31.
GPS:
46° 47' 2.4" N, 17° 21' 51.7" E


Megközelítés:
A 71.-számú főútvonalon haladva autóval Balatonederics felől, táblák jelzik az útvonalat a Szépkilátóhoz. A büfésor a jobb oldalon található, észrevehető nagy parkolóval rendelkezik.

Hévíztől negyedórányi autózással juthatunk el szintén a 71.-számú út mentén lévő Szépkilátóhoz. Kerékpárral is könnyen megközelíthető ez a kirándulóhely, és üzletünk. Itt megy végig a Balatont körbeölelő biciklis túra út, így könnyen észrevehető mindenki számára az üzletünk. Térjen be hozzánk!

Kiemelt elfogadó helyek: