Natur Kán - Hetvehely

Eldugott, erdei védett zsákfaluban felújított, kutya-és bababarát vendégház 6 ággyal. Zöld völgyünkben, a Zselic lankái közt lehet harmóniába kerülni a természettel kényelmes, a régi életformát felidéző ám mégis modern, igényes és higiénikus vendégházunkban, ezen a különleges mikroklímájú helyen.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Hetvehely
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Natur Kán - Hetvehely SZÉP Kártya
A hely, ahol fel lehet töltődni, meg lehet újulni, össze lehet kapcsolódni a természettel teljes nyugalomban. Fekete István írónk élt a közelben, a környező természet ihlette számos elbeszélését. Házunk két szintes, a földszinten konyha, fürdőszoba, WC, nappali, az emeleten két háló és WC van. Hidegben cserépkályhával jó előre meleget csinálunk a vendégeknek. Az Internet gyors, megbízható. Hatalmas kert tartozik a házhoz, ahol időnként lovaink megjelennek legelni.

A hely 35 km-re található Pécstől, a Mecsextrém Parktól. Orfű, strand (kutyabarát!), horgásztó 18 km. Termál fürdő és strand Magarhertelend, 25 km. Abaliget cseppkőbarlang 16 km. Hollófészek, a Zselic legmagasabb pontja 3km. Nagymátéi arborétum és Fekete István emlékösvény 4 km. Kán üdülőfalu építészeti védettséget élvez, ez adja különleges jellegét azzal együtt, hogy az érintetlen természet, növény-és állatvilág veszi körül.

Szelíden vadregényes, kedves dombok és völgyek, erdők ölelik.
Cím:
7681 Hetvehely, Káni utca 15.
Tel.: (20) 975 7969
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 9' 47.1" N, 18° 0' 32.7" E


Megközelítés:
Tömegközlekedés nincs Kánba. A Bükkösd-Hetvehely közötti műútról kell letérni egy erdészeti útra, tábla jelzi: Gorica, Kán. Az erdészeti út első jobbra leágazóján, köves úton visz az út először Gorica, majd Kán településre.

Kiemelt elfogadó helyek: