Napsugár Club és Panzió - Fonyód

Amit tudunk kínálni önök számára: Nyaralóparkunkban találhatók Faházak, Mobilházak, egy Prémium családi Kővilla, valamint egy új építésű Panzió, amelyektől kb. 200-300 méterre helyezkedik el a vízpart. Rendelkezünk még ezeken kívül egy Prémium Horgászklubbal mely közvetlen a vízparton található.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Fonyód
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Napsugár Club és Panzió - Fonyód SZÉP Kártya
10 hektáros, jól karbantartott zöld oázis saját stranddal a Balatonon. A Club területe számos parcellából és sátorhelyből áll, melyek között van részben naposabb és árnyékosabb elhelyezkedésű is. Alkalmas lakókocsikhoz, sátorokhoz és mindössze csak 200 méterre kell sétálni a vízpartig.

Nálunk megtalálja számára a legideálisabb kikapcsolódást, a pihentető nyaralást, kalandtúrákat, hobby és sporthorgászati lehetőségeket, mindezt ajánljuk Önnek, családjának és természetesen házi kedvenceiknek is!

Szívélyes üdvözlettel: A Napsugár Klub csapata!
Cím:
8640 Fonyód, Wekerle u. 5.
Tel.: (30) 486 3953
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31
GPS:
46° 43' 53.8" N, 17° 31' 57.2" E


Megközelítés:
Autóval: Az M7-es autópályáról a 150 számú fonyódi lehajtónál letérve, a város felé folyamatosan továbbhaladva, a központban (Lidl áruháznál), balra tartva rátérni a 7-es főútra, majd követve az utat, Bélatelepen áthaladva a Napsugár Kempinget az út jobb oldalán található.

Kiemelt elfogadó helyek: