Napraforgó Apartman - Kehidakustány

A magánszállás a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában található. Apartmanunk vendégeink (2-5 fő)számára biztosít szálláslehetőséget, önellátásra felszerelten. Apartmanunk minden kényelemmel és felszereléssel rendelkezik, gyermekeknek is biztosítva q játéklehetőséget.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Kehidakustány
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Napraforgó Apartman - Kehidakustány SZÉP Kártya
Az apartman szállás 50 m2-es, mely az apartmanház földszinjén található apartmant jelenti, központi fűtéssel, klímával, zárt és nyitott terasszal, kerti bútorokkal, az udvarban parkolóval, bográcsozás és grillezési lehetőséggel és gyermekek - felnőttek számára játékokkal.

Áraink családbarát árak, alkalmazkodtunk az Önök pénztárcájához. Olcsó áraink ellenére biztosítjuk azokat a minőségi követelményeket, melyek az országos rendeletben megfogalmaztak, bár hivatalos minősítéssel nem rendelkezünk, de mindennel rendelkezünk, ami a legjobb minősítéshez szükséges!

Vendégeink bejárhatják a Zalai dombságot és annak környékét, kirándulhatnak a Deák-kúthoz, tavasszal gyűjthetnek medvehagymát, látogatást tehetnek a Deák Kúriában, horgászhatnak a zalacsányi horgásztóban, golfozhatnak a nemsokára nyíló zalacsányi Golf pályán, megtekinthetik a környék városait, nevezetességeit, de nyáron még fürödhetnek a 20 km-re lévő balatoni strandokon is.
Cím:
8784 Kehidakustány, Malombokrai u. 25.
Tel.: (70) 526 3735
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 50' 2.7" N, 17° 5' 58.5" E


Megközelítés:
Kehidakustány Zala megye északi részén, a Zala folyó észak-déli völgyében terül el. Nyugati partján Kehida, a keletin Kustány községrész található. A falurészek között két híd biztosítja az átkelést.

A település legjobb megközelítése a 7-es autópályán és a 76-os autóútról lekanyarodva Zalaszentgrót felé tehető meg. Autóbusszal Keszthely, Zalacsány, illetve Zalaszentgrót felől érkező járatokkal lehet elérni.

Kiemelt elfogadó helyek: