Moson Patak Vendégház - Nagymaros

Dunakanyari panoráma, kitűnő kirándulási, túrázási lehetőségek, tiszta levegő várja a hozzánk érkező vendégeinket. A vendégház a Börzsöny oldalában található, különleges elhelyezkedésének köszönhetően a szállásról gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyar, a hegyoldal és a Visegrádi Fellegvár felé.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Nagymaros
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Moson Patak Vendégház - Nagymaros SZÉP Kártya
Szemben a Visegrádi hegyekkel, Fellegvárral kiadó kétszintes, önálló vendégház, egyszerre egy vendégcsoportnak (két fő esetében is).

Felszerelt konyha, nagy terasz, kerti bútor, hintaágy, 2 db kerékpár várja a hozzánk látogató vendégeinket. A nagy 1100 m2-es virágokkal teli kertben lehetőséget biztosítunk bográcsozásra, grillezésre, szalonna sütésre. A körülkerített kertben akár 3 autó parkolásához is lehetőség van.

A vendégház télen is könnyen megközelíthető, fűtési lehetőség hangulatos kandallóval, melyhez a tűzifát biztosítjuk. A ház a zöld színű túraútvonalon épült, az utca végén kezdődik a Börzsöny. A háztól 1 km-re az ország egyik legszebb kerékpárútja található, mely Zebegényig vezet, végig a Duna mellett.

Szeretettel várjuk családok, baráti társaságok, párok jelentkezését. Bérelhető 2-7 főig.
Cím:
2626 Nagymaros, Moson patak utca 1.
Tel.: (20) 386 9142
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 47' 16.9" N, 18° 57' 14.9" E


Megközelítés:
Autóval közlekedve az M2-es autóúton, a Szobi leágazásnál lehet rátérni a 12-es útra, melyen Verőcén, Kismaroson áthaladva, a Kismaros vége tábla után 600 m-rel jobbra vasúti átjáró, ezután 300 m-re található a vendégház Vonattal a Nyugati pályaudvarról 40 percnyi vonatút, Kismaroson leszállva, 25 perc séta a vendégház.

Kiemelt elfogadó helyek: