Monster Downtown Étterem - Szeged

Extravagáns kulináris specialitások, kiváló alapanyagok, szívvel-lélekkel megkomponált fogások, házi szószokkal és fűszerkeverékekkel, Szeged legnagyobb whisky és rum kínálatával megbolondítva. Egy csipetnyi hagyományos, magyar gasztronómia, egy csipetnyi street food, egy csipetnyi gourmet életérzés.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szeged
Jellemzők: Házias ételek, Speciális ételek, Nemzetközi konyha, Heti menü, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Monster Downtown Étterem - Szeged SZÉP Kártya
A Monster Downtown egyesíti a hagyományos magyar gasztronómia, az új generációs street food vonal és a gourmet konyha legjavát. Ha elcsépelt rigmusokkal dobálóznánk, azt írnánk: mi vagyunk Szeged kézműves étterme. Helyette inkább: csúcsminőségű gasztronómia, szívvel-lélekkel, Szeged szívében. Nekünk a Monster Downtown az életünk.Két szó, ami egyet jelent a minőséggel, a kifinomult ízléssel, a különleges gasztroélménnyel: slow food.

A Monster Downtown pont az ellenkezője a 90-es években ránk telepedett fast food vonalnak: szintetikus dolgok helyett háztáji alapanyagokból dolgozunk, futószalagszerű gyártás helyett szenvedéllyel készítjük minden ételünket, a “beugrok és gyorsan bedobok valamit” felfogás helyett mi gasztroélményt kínálunk, mindezt igényes, szuper otthonos környezetben, barátságos kollégákkal.
Cím:
6727 Szeged, Búzavirág utca 34/b.
Tel.: (62) 547 988
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 16' 38.8" N, 20° 10' 16.5" E


Megközelítés:
Szeged Stefánia út 4 szám alatt. Szeged szívében a Színház és a Belvárosi mozi mellet fekszik.

Kiemelt elfogadó helyek: