Mónika Életerő masszázs és relaxációs egészség Sziget

A vidék hivatalosan működő masszázs szalonja, mely Szép kártya elfogadóhely. Ha jobb közérzetre vágysz, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni szeretnél vagy kilépni a mindennapi pörgésből a legjobb döntés ha ellátogatsz a Szigetemre. Széles kőrű szolgáltatásokkal a várom a hozzám látogatókat. Start!

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Pétfürdő
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Wellness, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Mónika Életerő masszázs és relaxációs egészség Sziget - Pétfürdő SZÉP Kártya
Széles körű szolgáltatásokkal várom a hozzám látogatókat: Svédmasszázs, lávaköves masszázs, lágy csontkovácsolás,talpmasszázs, indiai fejmasszázs, meridiános masszázs,Anti Cellulit program, Access Bars kezelés, Szauna. Szolgáltatásaim folyamatosan bővülnek. Klimatizált helységben várom kedves vendégeim Pétfürdőn a Spar üzletközpont emeletén.

Közel 7 éve foglalkozom masszázzsal, főállásban 2. éve. Nagyon sok jó tapasztalatom van a hozzám ellátogató vendégekkel kapcsolatban, akiknek nagy része rendszeres vendégem. Hálás vagyok, hogy olyan munkát végezhetek , ami mindenkinek jót tesz! Örülök az elégedett vendégeknek. Lépjen be Ön is az elégedett emberek "táborába"!
Cím:
8105 Pétfürdő, Liszt Ferenc utca 9.
Tel.: (20) 353 8186
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 9' 23.3" N, 18° 7' 32.9" E


Megközelítés:
Budapesttől 85 km (kb 55 perc).Várpalota felől a 8 as számú főközlekedésű gyorsforgalmi útról 5 perc. (Veszprémtől 22 km) Balatontól 15 percre.

Kiemelt elfogadó helyek: