Molnár Porta - Falusi Fogadó - Dunaszentmiklós

Tökéletes pihenés a Gerecse nyugati lejtőin fekvő négyszáz lelkes csendes sváb faluban, ahol az erdő karnyújtásnyira van! Falusi fogadónk szobái remek helyszínt biztosítanak a kikapcsolódásra. A hamisítatlan falusi programok között borkóstolás, lovaglás, túrázás, gombaszedés és állatsimogatás várja.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Dunaszentmiklós
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Molnár Porta - Falusi Fogadó - Dunaszentmiklós SZÉP Kártya
Válassza a Molnár Porta két igényesen kialakított lakrészét, melyekhez 1-1 fürdőszoba, nagy ebédlő, és teljesen felszerelt konyha is tartozik. Szálláshelyünkön 10 fő részére tudunk kényelmes pihenést biztosítani. Lehetőség van a hagyományos falusi udvarban élőkisállatok, háziállatok megismerésére, amely nem csak a gyermekeknek kínál maradandó élményt.

Kis fogadónk szolgáltatásait nagycsaládosoknak, nyugalomra vágyóknak, erdei sétát kedvelőknek kínáljuk. A szobák téliesítettek, így márciustól novemberig ellátogathat hozzánk, mert a Gerecse minden évszakban különleges élményt nyújt.

Saját programjaink, szolgáltatásaink: borkóstolás a helyi kispincékben, sétakocsikázás, lovaglás és horgászat a Tatai horgásztavakban. Fogja ki Ön az ebédnek, vacsorának valót, és élvezze kitartása gyümölcsét. A saját fogásból készült halászlé, vagy a grillezett hús a kertben készülhet el.

Ha úszni, szaunázni szeretne, a helyi holland üdülőfalu bel- és kültéri medencéiben kedvezményes áron megteheti.

Vendégeink 10% kedvezményt élveznek a családias Zöld Akác vendéglőben étel- és italfogyasztásuk után.
Cím:
2897 Dunaszentmiklós, Petőfi Sándor utca 68.
Tel.: (20) 975 3667
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
13.15 - 11.03.
GPS:
47° 42' 9.5" N, 18° 23' 1.2" E


Megközelítés:
A fogadónk az M1 tatai kijárójától 12km-re van. Az 1-es főút szomódi elágazásától 7 km. A tatai vasútállomástól 1-2 óránként indul busz a faluba. A templomot balról elhagyva T elágazáshoz érkezünk, itt jobbra fordulunk a Petőfi utcába és a bal oldali 68-as számig megyünk. Megközelíthető a 10-es úttól is: 66-67-os km között fel a hegyre, irány Hill-Top, 5 km.

Kiemelt elfogadó helyek: