MiniPolisz - Budapest

Interaktív családi játszóház gyerekeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek – Budapest szívében, a Király utcában. A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Családoknak, Ismeretszerzés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
MiniPolisz - Budapest SZÉP Kártya
A folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyekből többnyire „tiltva” vannak.

Ebben a minivilágban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük bolti eladó, pénztáros, postás, darukezelő, bankos, virágárus, autószerelő, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. Az alkalmi „városlakók” szakavatott segítők kalauzolásával megtanulhatják, mi a teendő, ha tüzet észlelünk, hogyan kell tankolni, miképp kell takarékoskodni és szelektíven gyűjteni a hulladékot, vagy épp azt, hogyan vásároljunk egyedül., A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a gyerekek és családjuk a MiniPoliszban.
Cím:
1061 Budapest, Király utca 8-10.
Tel.: (30) 584 6626
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 54.3" N, 19° 3' 23.8" E


Megközelítés:
A Deák Ferenc tértől 2 perc sétára található a MiniPolisz.
Amennyiben autóval érkezik Hozzánk, kedvezményes parkolást biztosítunk a Central Passage mélygarázsában.

Kiemelt elfogadó helyek: