Minimal Style Apartment - Budapest

Óbuda csendes környezetében, az Amfiteátrumhoz közel található minimalista stílusban berendezett apartman várja igényes vendégeit. Pár percen belül a belvárosba utazhat autóval és taxival is, de számtalan közösségi közlekedési eszköz is rendelkezésre áll.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Minimal Style Apartment - Budapest SZÉP Kártya
A Margit sziget pár perc sétára található, a fonódó villamossal a Duna part belvárosi része érhető el, de akár Szentendre felé is veheti az irányt.

Az apartman a Tímár utcában található a Beszterce és Szőlő utca között. A két szobás lakás pár éve készült el, mely minimalista stílusban került berendezésre.
A 13 nm-es hálószobában franciaágy nyújt pihenésre lehetőséget, míg a 26 nm-es nappaliban a kihúzható kanapé a harmadik vendéget látja vendégül.
A nappali amerikai konyhával párosul és étkezővel és ad lehetőséget ínycsiklandozó falatok elkészítésére. A fürdőszoba az átlagosnál nagyobb, és látványos, a trópusi zuhatag kipróbálása mindenkinek ajánlott.

Ásványvíz várja a megfáradt utazót egy welcome drink kíséretében. Ha ez sem volna elég, akkor Nespresso kávékapszulával meríthet további erőt. A konyhában a hűtőszekrény mellett sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, vízforraló, kenyérpirító áll rendelkezésre.

A szórakozáshoz TV csatornák áradata járul hozzá, ingyenes WiFi, rádió erősítővel. Laptopját kényelmesen a forgatható síkképernyős TV-hez tudja csatlakoztatni, a kanapé mellett található HDMI kábel segítségével.

Az utcán a parkolás fizetős, 265 Ft/óra a díja. Érmével, vagy mobilja segítségével tudja előre megváltani a parkolási jogosultságot. Hétvégén és ünnepnapokon a parkolás díjmentes.
Cím:
1034 Budapest, Tímár u. 30.
Tel.: (30) 210 1691
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 32' 3.6" N, 19° 2' 15.2" E


Megközelítés:
Pár percen belül a belvárosba utazhat autóval és taxival is, de számtalan közösségi közlekedési eszköz is rendelkezésre áll: H5 hév, 9-es busz, 17-es, 19-es villamos.

Kiemelt elfogadó helyek: