Milán Apartmanok - Siófok

Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon található az Aranyhíd Üdülőház. Az épület zöldövezetben, elegáns környezetben, rendezett parkos területen, közvetlenül a vízparton fekszik, a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el. A Milán Apartmanok a 9 emeletes épület 5. Illetve 7. emeletén helyezkednek el.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Milán Apartmanok - Siófok SZÉP Kártya
Az ingatlanban 4 db 6 személyes lift található. A földszinten és a galérián kellemes kialakítású, kényelmes közösségi helyiségek találhatóak. Az épülethez egy saját wellness részleg is tartozik, melyben a vendégek kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait ittlétük során. A wellness részleget nem a szállásadó üzemelteti. A kialakított részleg jakuzzit, szaunát és merülő medencét tartalmaz, de a kondicionáló gépek használatával a testedzést sem kell elhanyagolni azoknak, akik aktív mozgásra vágynak a nyaralásuk alatt. A részleg teljes egészében fedett, így az időjárástól függetlenül is használható.A wellnessből az üvegburkolatnak köszönhetően csodálatos kilátás nyílik a kertre.

Az Aranyhíd apartmanokhoz egy kerítéssel körbevett, zárt, gondozott, 7000 nm alapterületű, hatalmas parkos terület is tartozik. A kialakítás során kiemelkedően fontos szempont volt, hogy nyugodt és biztonságos környezetet teremtsen a vendégeknek, ahol kedvük szerint tölthetik el idejüket. A területen található játszótérre a kialakításnak köszönhetően akár egyedül is leengedhetik a gyerekeket, de könnyen figyelhetnek rájuk a napozó székek, hintaágy, az egyedi raklap ülőgarnitúra, vagy a bográcsozó/szalonnasütő árnyékából. A partra való egyszerű lejutást a telek végén található zárható ajtó biztosítja. Innen már alig pár métert kell csak sétálni a hűsítő hullámokig.

Rossz idő esetén az apartmantól 1,2 km-re található a Galerius Wellnessfürdő. A szálláshelyen ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Kutyabarát szálláshely. Az Apartman házirendje szerint max. 10 kg-ig.
Cím:
8600 Siófok, Beszédes J. sétány 71/B.
Tel.: (20) 216 9495
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 55' 14.1" N, 18° 4' 57" E


Megközelítés:
Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon található az Aranyhíd Üdülőház. Budapestről M7 autópályán 1 óra alatt elérhető.
Buszmegálló a szállástól 100 méterre található, mely a központból indul félóránként, ahol a vonatállomás is található.

Kiemelt elfogadó helyek: