MI 12 Apartman - Eger

Hangulatos apartman Eger csendes kertvárosában, 5 km-re a közkedvelt demjéni és 8 km-re a szalóki fürdőktől. Mivel az apartman a bicikliút mellett helyezkedik el, a város könnyen és sportosan megközelíthető. Vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk az apartman előtt.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
MI 12 Apartman - Eger SZÉP Kártya
Apartmanunk egy 6-lakásos társasház felső szintjén helyezkedik el. A házat gyönyörű kert vesz körül, melyet vendégeink is használhatnak kikapcsolódásra, pihenésre. Mivel apartmanunk a bicikliút mellett fekszik, illetve ingyenes nálunk a parkolás, igazán praktikus az autót hátrahagyva biciklis vagy gyalogos felfedező túrára indulni, a nap végén pedig egy palack finom egri bort kóstolni egy helyi étteremben. A szálláshely 5-8 kilométerre van a közkedvelt demjéni és szalóki fürdőktől, melyek így pillanatok alatt elérhetőek.
Cím:
3300 Eger, Madách Imre 12.
Tel.: (30) 915 9269
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 52' 45.5" N, 20° 23' 1.5" E


Megközelítés:
Az apartman Budapestről mindegy 120 km-re található, autóval az M3-ason keresztül könnyen megközelíthető. A debreceni reptér is mintegy 120 km-re található, autópályán az is rövid idő alatt elérhető. Ezen kívül vonattal és távolsági busszal is ellátogathat hozzánk.

Kiemelt elfogadó helyek: