Mecset Apartman - Eger

Az egri Mecset Apartmanház a történelmi belvárosban, a központban, jól megközelíthető, de mégis nyugodt, csendes helyen fekszik. Saját, kamerával megfigyelt parkolóval és 100 m2 alapterületű pihenő parkkal rendelkezik.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Mecset Apartman - Eger SZÉP Kártya
Az egri Mecset Apartmanháznak otthont adó hangulatos, 18. századi épület Eger történelmi belvárosában a Végvári vitézek tere mellett fekszik, néhány méterre a vár bástyáitól és a Minarettől, Dobó tértől és a Városi Piactól.

A város főbb látványosságai gyalogosan néhány perces sétával elérhetőek, de a strand és a méltán híres Török Fürdő is legfeljebb 8-10 perces sétával megközelíthető. Kényelmesen pihenhet, ismerkedhet a város látványosságaival, élvezheti Eger gasztronómiai és bor fesztiváljait közlekedési eszközök igénybe vétele nélkül.

A szálláshelytől néhány lépésnyire számos kávézó, bár, étterem, fagylaltozó és pékség található.

Az apartmanház saját, kamerával megfigyelt parkolóval rendelkezik. A wifi hozzáférés az apartman területén ingyenes.

Az elegánsan és kényelmesen berendezett vinyl padlós apartmanok saját fürdőszobával, síkképernyős több, mint 100 műsort szolgáltató csatornás TV-vel és konyhával rendelkeznek. A földszinti egységek mennyezete boltíves, megőrizve az épület 18. századi hangulatát. Az emeleti apartmanok légkondicionáltak. Az apartmanok nem dohányzóak. Kisgyermekkel (0-2 éves korig) érkező vendégeink részére, ha igénylik, babaágyat, fürdető kádat, etető széket biztosítunk.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Eger egyik legkedveltebb része.
Cím:
3300 Eger, Mecset utca 3.
Tel.: (20) 661 5242
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 13.5" N, 20° 22' 36.3" E


Megközelítés:
Az elektromos kapuval felszerelt, saját, zárt parkolóval rendelkező szálláshely autóval könnyen megközelíthető a Markhot Ferenc utca 8 szám alatt.
A távolsági autóbusz pályaudvar gyalogosan 10-15 perc alatt érhető el.
A vasútállomáshoz gyalogosan kb. 30 perc, a közeli tömegközlekedési eszközzel kb. 10 perc alatt juthatunk el, de ebben az esetben tekintetbe kell venni a helyi busz közlekedés menetrendjét is.

Kiemelt elfogadó helyek: