Mecsek Háza Egyesület - Orfű

Mecsek Háza Barlangturisztikai központ Erdő széli igényes, akár 40 fő befogadására képes turistaszállás. Teljesen felszerelt konyha, tűzrakóhely nyugodt erdei környezet, ingyenes parkolás. Szállóvendégeink kedvezményesen válogathatnak programlehetőségeink közül. Vár a természet!

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Orfű
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Mecsek Háza Egyesület - Orfű SZÉP Kártya
Kirándulj el hozzánk, tölts velünk pár napot és megmutatjuk, milyen csodálatos a világ a föld alatt. Ha ez nem vonz, a környéken rengeteg programot és látnivalót biztosítunk. Felszíni, éjszakai túrák, rekeszépítés, barlangtúra, vízfő-forrásház bemutatás, erdei iskola programok.

Bemutatjuk a Mecseket, hegyen- völgyön keresztül. Szállásunk egy csöndes nyugodt környezetben várja az odaérkezőket, kis és nagy csoportokat, akár családtagokat. A Mecsek Házában 4 szoba található, teljesen felszerelt konyha, férfi illetve női zuhanyzók, mosdók, mini barlangász kiállítás, tűzrakóhely.
Cím:
7677 Orfű, Barlangkutató utca 1.
Tel.: (20) 380 2064
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 8' 16.9" N, 18° 9' 34.1" E


Megközelítés:
Autóval Orfű Pécsről, 6-os út -Szigetvár irányába-Makay István úti elágazás(jobbra)-Magyarürögi út-15 km múlva-Orfű táblánál jobbra majd a Templomot követő kereszteződésben jobbra, és a Mecsek Háza táblajelzést kell követni. Ingyenes parkolási lehetőség.

Busszal Orfű, Orfűi-tó buszmegállótól csupán 500 méterre található a ház.

Kiemelt elfogadó helyek: