Mártoni Csárda - Szigetszentmárton

A Kis-Duna partján tornyosuló Mártoni Csárda ideális célpont bármely korosztály számára. A gasztroélmények és a háborítatlan természet harmóniája Önt is elvarázsolja! Látogasson el a 2022-ben teljeskörűen megújult komplexumba és legyen részese a Mártoni Csárda történetének!

Szállás  >   Panzió
Budapest és környéke   >  Pest  >  Szigetszentmárton
Jellemzők: Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Mártoni Csárda - Szigetszentmárton SZÉP Kártya
A Budapesttől mindössze 30 km-re található megújult Mártoni Csárda az egyik legszebb Dunaparti szállás az országban.

A szálloda felújítás a tökéletes komfort és a tradicionális magyar vendégszeretet különös együttállásának jegyében valósult meg, mindössze egy kőhajításnyira a a csendesen hömpölygő Duna partjától. A csodálatos szépségű Ráckevei ág igazi horgász és vízisport paradicsom, a szálloda szomszédságában található "békebeli" szabadstrand pedig igazi felüdülés minden látogató számára. Talán nincs is annál romantikusabb, mint a folyó mögül előbukkanó reggeli nap sugaraira ébredni. A szálloda éttermében a régió legjobb séfjei garantálják a tökéletes és változatos étkezést. A tradicionális magyar étkek mellett különleges és egyedi fogásokkal is találkozhat.

A 2022-es esztendő tavaszán már wellness részlegünk is a vendégek kényelmét fogja szolgálni - medencékkel és kifinomult szaunavilággal.

Legyen Ön is részese ennek az élménynek, bújjon el a rohanó élet zajai elől Szigetszentmártonban, ahol a tökéletes nyugalom, harmónia és a természet közelsége el fogja Önt varázsolni!
Cím:
2318 Szigetszentmárton, Dunapart-alsó 1.
Tel.: (70) 448 8104
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 34.4" N, 18° 57' 49.9" E


Megközelítés:
Budapesttől mindösszesen fél órányi autóútra Szigetszentmiklós után található Szigetszentmárton települése.

Kiemelt elfogadó helyek: