Mantra Stúdió - Budapest

Fekvő infraszaunával, tekercseléssel, Flabélos-sal, Jade-köves masszázsággyal, talpmasszázzsal, ultrahangos zsírbontó géppel, gyógypedikűrrel a testnek, Bach-virág, Perelandra-, Maui eszenciákkal, vitaminokkal, teafüvekkel, füstölőkkel és még sok más finomsággal pedig a léleknek kívánjuk a legjobbat tenni.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Mantra Stúdió - Budapest SZÉP Kártya
Kellemes hangulatú XIII. kerületi stúdiónkban várjuk szeretettel azokat a kedves leendő és meglévő vendégeinket, akiknek nem csak a testi jó közérzet a fontos, hanem a lelki felüdülés is fontos szerepet játszik az életében! Fekvõ infraszaunával, tekercseléssel, Jade-köves masszázsággyal, ultrahangos zsírbontó géppel, eredeti indiai ayurvedikus fejmasszázzsal, reflexológiás talpmasszírozó géppel, szemmasszírozó készülékkel, gyógypedikűrrel a testnek, Bach-virág, Perelandra-, Maui eszenciákkal, vitaminokkal, aloe vera, energy, pentagram készítményekkel, illóolajokkal, teafüvekkel, füstölõkkel és még sok más finomsággal pedig a léleknek kívánjuk a legjobbat tenni. Látogasson el hozzánk, és érezze jól magát!
Cím:
1138 Budapest, Népfürdő u. 19/A
Tel.: (70) 294 2133
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 58" N, 19° 3' 33.6" E


Megközelítés:
3-as Metro Árpád híd, vagy 1-es villamos Népfürdő utcai megálló, vagy 133-as busz a Lehel tértől leszállás a Sporttelep megállónál.

Kiemelt elfogadó helyek: