Maldív Thai Masszázs - Budapest

A Maldív Thai Masszázs Budapest szívében található masszázscentrum, mely nem csak felüdülést és kellemes, pihentető relaxálást biztosít egy ide betérő vendégnek, hanem szakképzett thai masszőreink gyógyító hatású kezelésekkel leveszik a terhet és a fájdalmat a vállairól.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Wellness
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Maldív Thai Masszázs - Budapest SZÉP Kártya
Cégünk thai masszázzsal és gyógymasszázzsal foglalkozik, jelenleg számos helyszínen aktív. Célunk megismertetni Thaiföldet, a thai kultúrát, a masszázstechnikákat a magyar emberekkel és a hazánkba látogató külföldiekkel.
Dolgozóink kizárólag mesterdiplomával rendelkező thaiföldi masszőrök. Cégünk elkötelezett az eredeti thai és gyógymasszázs magas szintű művelése mellett.

Következő szolgáltatásainkat veheti igénybe: tradicionális thai masszázs, thai olajos masszázs, reflexológiás talpmasszázs, távol-keleti gyógymasszázs, Thai Mix masszázskülönlegesség, csokoládés masszázs, kismama masszázs, stresszoldó masszázs.
Cím:
1056 Budapest, Só u. 5.
Tel.: (30) 237 0051, (20) 529 4747
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Minden nap 11:00 - 19:00 (hétvégén is)
GPS:
47° 24' 59.5" N, 19° 1' 52.2" E


Megközelítés:
Szalonunk a belváros szívében, a Váci utcánál, a Fővám tér mellett, a Nagycsarnokkal szemben lévő oldalon a Só utca 5-ben található.
(A Szabadság híd pesti hídfőjénél, a Fővám tér mellett, Váci utca - Fővám tér sarok, első párhuzamos utca a Vámház körúttal)

Kiemelt elfogadó helyek: