Magnolia Frissítő és Szépítő Szalon - Székesfehérvár

Lazuljon, szépüljön és csobbanjon egyet a nyugalomban! A Magnolia Frissítő és Szépítő Szalonban teljes körű szépészeti szolgáltatások igényes Vendégeknek, profi szakemberektől. Fodrászat, kozmetika, masszázs, talpmasszázs, halpedikűr, pedikűr, manikűr, műkörömépítés.

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Székesfehérvár
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Magnolia Frissítő és Szépítő Szalon - Székesfehérvár SZÉP Kártya
Szalonunk egy kellemes, harmónikus környezetben, könnyen megközelíthető helyen várja Kedves Vendégeit Székesfehérváron. Az egyénekhez alkalmazkodva nyújtjuk fodrászat, kozmetika, masszázs, talpmasszázs, halpedikűr, pedikűr, manikűr és műkörömépítés szolgáltatásainkat.

Különböző meglepetésekkel, kiegészíthető figyelmességekkel, megnyugtató hangulattal és különleges bánásmóddal igyekszünk az Ön kedvére tenni.

Szalonunk és ezáltal kezeléseink előnye, hogy mi alkalmazkodunk az Ön szabadidejéhez. Általános nyitva tartásunk mellett lehetőséget biztosítunk extra időpontok igénybevételére, legyen szó akár a nap korai vagy késői óráiról.

Magnolia Frissítő és Szépítő Szalon - Székesfehérvár SZÉP Kártya

Cím:
8000 Székesfehérvár, Selyem u. 1.
Tel.: (30) 270 3860
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 11' 15.1" N, 18° 24' 10.9" E
Megközelítés:
A székesfehérvári autóbusz pályaudvartól és az Alba Plázától kb. 3-4 percre, közvetlen a Városi Iparcikk Piac mellett található üzletünk.
A Kelemen Béla utca felől végig a parkolás ingyenesen biztosított.