LS-Tél Sportbolt - Tata

Hosszú évek óta üzemelünk Tatán. Fő profilunk a sí és snowboard, de teniszben sem vagyunk járatlanok. Boltunkban minőségi cuccokat vásárolhatsz kedvező áron. A szolgáltatás a szívünk csücske. Komoly gépekkel folyik a sí és snowboard szerviz, egyedülálló korcsolyaélezőnk van, és Babolat húrozógépünk.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Tata
Jellemzők: Csoportoknak, Kölcsönzés, Aktív pihenés, Extrém kikapcsolódás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
LS-Tél Sportbolt - Tata SZÉP Kártya
Hosszú évek óta üzemelünk Tatán. Fő profilunk a sí és snowboard, de teniszben sem vagyunk járatlanok. Boltunkban a sporthoz elengedhetetlen technikai ruhákat, sportszereket vásárolhatod meg kedvező áron. Találsz itt pl. vízálló, szélálló meleg ruházatot, UV szűrős napszemüveget, sílécet, sícipőt, szánkót... A szolgáltatás a szívünk csücske. Wintersteiger gépekkel folyik a sí és snowboard szervíz. Profi Prosharp korcsolyaélezőnk van, amivel versenyzőknek is tudunk élezni. Babolat húrozógéppel húrozunk teniszütőket.

Kölcsönzőnket évente újítjuk fel, ahonnan jelenleg is több mint 300 pár síléc, sícipő, snowboard szerelés valamint Thule síboxok is bérelhető. Számítógépes talpfelméréssel egyedi Sidas talpbetéteket csinálunk sportolóknak és mozgásszervi problémákkal küszködő betegeknek is. Utasbiztosítást is kötünk. Gyere és nézd meg mindezt! Online térben is jelen vagyunk.

Várunk szeretettel!
Cím:
2890 Tata, Agostyáni u. 5.
Tel.: (30) 280 5261
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 04.01. 10.01-12.31.
GPS:
47° 39' 7.3" N, 18° 19' 35" E


Megközelítés:
Tatán az Ady Endre útról a Haranglábnál Agostyán felé kell elkanyarodni. Boltunk a Vaszary Iskolával szemben található.

Kiemelt elfogadó helyek: