Liget Vendégház - Kerkafalva

140nm műemléki védelem alatt álló ház, az udvar másik végében 70nm parasztház, nagy udvar, csörgedező patak, tűzrakóhely, lovaglási lehetőség, nyírt fű, termő gyümölcsfák, dísznövények. A két ház külön-külön, és egyben is kivehetőek, de csak önállóan.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Kerkafalva
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Liget Vendégház - Kerkafalva SZÉP Kártya
Őrség – Hetés – Göcsej találkozásánál , gyönyörű természeti környezetben található az 1929-ben épült, műemléki védelem alatt álló ház, 3 nagy szobával, 2 fürdővel, berendezett konyhával várja kedves vendégeit. Az udvar másik felében egy 70 nm-es, 2 szobás parasztház, 2 fürdővel, berendezett konyhával áll a vendégek rendelkezésére.

A tölgyesekkel övezett kis falu legszélén, tágas udvarban, nyírt fű, gyümölcs és fenyőfák hangulatában lehet pihenni, a szabad tér akár tollasozásra, focizásra is alkalmas. A kert alsó határában folyik a Cupi patak, felette található a tűzrakóhely, sütés, főzési lehetőséggel.

Távolabb a gyermekeknek hinta, mászóka, a felnőtteknek nyújtó korlát.A 3.500 nm terület gyönyörűen parkosított dísznövényekkel és termő gyümölcsfákkal. A mellette levő terület 10.000 nm felerdősült, természetvédelmi terület.

Csend, nyugalom, biztonság jellemzi a falut és környékét.

NTAK regisztrációs szám: EG19006122
Szálláshelytípus megnevezése: magánszálláshely
Cím:
8973 Kerkafalva, Ady út 22.
Tel.: (30) 530 0396
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.10 - 10.25.
GPS:
46° 46' 25.5" N, 16° 28' 50.2" E


Megközelítés:
Autós megközelítés nagyon könnyű, a falu első háza.
A vonat 5 km távolságra áll meg a falutól.
A buszok Lentiből, és Zalaegerszegről közlekednek.

Kiemelt elfogadó helyek: