Kruppai Vendégház - Balatonlelle

Balatonlellén csendes környezetben apartmanok kiadók max. 15 főig. Parkolás zárt udvarban, grillezési, bográcsozási lehetőség adott. Található még egy teljesen önálló apartman, amerikai konyha, étkező, fürdő, külön wc és két szoba.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonlelle
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Kruppai Vendégház - Balatonlelle SZÉP Kártya
Nagyon nyugodt utcában van, családoknak, baráti társaságoknak kiváló. Bográcsozni, grillezni lehet fedett, udvari "nyári konyhában". A házban öt szoba van, négy fürdőszobával, kettő konyhával. Ingyenes Wifi lehetőség, televízió a nappalikban található.

Balatonlellén nyáron nagyon sok program van, a szabadtéri színpadon minden hétvégén koncertek, színházi előadások vannak. Található a centrumban egy rendezvénypark, ahol a helyi borászok árulják boraikat, s minden este elő zene, vagy dj szórakoztatja a vendégeket. Itt tartják már az országos hírű lellei borhetet is ami augusztus elején van, színes programokkal, koncertekkel.
Cím:
8638 Balatonlelle, Takács S. u. 33.
Tel.: (30) 564 1973
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A város mellett halad el az M7 autópálya, innét könnyen megközelíthető a város. Vonat közlekedés a nyári hónapokban nagyon sűrű, fél óránként érkezik vonat Budapest, illetve Nagykanizsa felől.

Kiemelt elfogadó helyek: