Kristóf Motel - Balatonalmádi

Almádi központjában, strandolóknak, kerékpárosoknak, túrázóknak, motorosoknak könnyen megközelíthető szálláshely. Néhány perces sétával minden fontos belvárosi látnivaló elérhető. Centrum, Strand, Szent Erzsébet-liget, Óvári-kilátó, Hajóállomás, rendezvények.

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonalmádi
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kristóf Motel - Balatonalmádi SZÉP Kártya
A Kristóf Motel és Camping Balatonalmádi belvárosában, a 71-es út mellett található, a vasútállomástól 200 m-re, közvetlenül a Wesselényi Strand szomszédságában, a balatoni kerékpárút mentén.

Autók, motorok, kerékpárok közvetlenül a szobák előtt helyezhetők el. Kettő, három és négyágyas szobákkal rendelkezünk. A szobáink pótágyazhatók, zuhanyzóval, mosdóval és mini hűtővel felszereltek.

Csoportokat is szeretettel fogadunk (60 főig), részükre az étkezés a helyszínen biztosított. A 10.000 nm-es parkosított területen közösségi helyiséget, sportolásra alkalmas területet használhatnak a nálunk nyaraló Vendégek.
Cím:
8220 Balatonalmádi, Véghelyi D. u. 8.
Tel.: (70) 949 7728
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 10.31.
GPS:
47° 1' 14.4" N, 18° 0' 29.7" E


Megközelítés:
A 71-es út mellett a Véghelyi D. u. 8. szám alatt található a Motel. Vasútállomástól 200 m-re, a strand parkolója és a sport pályák között.

Kiemelt elfogadó helyek: