Körösvölgy Panzió - Gyula

A szobák minimál berendezéssel felszereltek. Nem minden szobában található bent a Wc, a folyosón találhatóak a szociális helyiségek. Minden egyes szobában van tusoló, hideg-meleg víz. Üdülési célra kialakítottak a szobáink. A közelben szabad strand működik, számos vendéglátó egységgel.

Szállás  >   Panzió
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Körösvölgy Panzió - Gyula SZÉP Kártya
A panzió a fehér és a fekete Körös-folyó összefolyásánál található Gyulától 5 km-re, a Szanazug Gyulai oldalán. A panzió festői szépségű, nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas zöldövezetben található. Minden korosztály talál a maga igénye szerint megfelelő elfoglaltságot. (pl.: természetben, a körös parton séta, úszás, horgászás, csónakázás, sétahajózás, fürdés, napozás, bográcsozás, szalonnasütés).

100 személyes terasz, időszakos jelleggel üzemelő BAR, Büfé. A közelben szabad strand működik, számos vendéglátó egységgel, komppal mely a túlparti (Dobozi oldalon is lévő strandra átvisz). Kiváló helyszínt biztosítunk nagyobb családi, társasági összejövetelekhez, céges csapatépítő bulikhoz (akár bográcsozással, szalonna sütéssel) előre egyeztetett időpontban.

Várjuk kedves vendégeinket!
Vízparti szálláshely
rendezvényterem
közelben kiépített strand
kikapcsolódás a természetben
közel Gyula városához
bográcsozás
szalonnasütés
helyben étkezési lehetőség
Cím:
5700 Gyula, 0822/A
Tel.: (30) 630 4755
Nyitvatartás:
05.01.-10.30.
GPS:


Megközelítés:
Autóval a Gyula-Doboz települést összekötő úton Gyula-Szanazug táblánál a védőgát tetején aszfaltozott úton haladva közelíthető meg a panzió, ahol nagy parkoló is a vendégek rendelkezésére áll.

Kiemelt elfogadó helyek: