Körösvölgy Panzió - Gyula

A szobák minimál berendezéssel felszereltek. Nem minden szobában található bent a Wc, a folyosón találhatóak a szociális helyiségek. Minden egyes szobában van tusoló, hideg-meleg víz. Üdülési célra kialakítottak a szobáink. A közelben szabad strand működik, számos vendéglátó egységgel.

Szállás  >   Panzió
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Körösvölgy Panzió - Gyula SZÉP Kártya
A panzió a fehér és a fekete Körös-folyó összefolyásánál található Gyulától 5 km-re, a Szanazug Gyulai oldalán. A panzió festői szépségű, nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas zöldövezetben található. Minden korosztály talál a maga igénye szerint megfelelő elfoglaltságot. (pl.: természetben, a körös parton séta, úszás, horgászás, csónakázás, sétahajózás, fürdés, napozás, bográcsozás, szalonnasütés).

100 személyes terasz, időszakos jelleggel üzemelő BAR, Büfé. A közelben szabad strand működik, számos vendéglátó egységgel, komppal mely a túlparti (Dobozi oldalon is lévő strandra átvisz). Kiváló helyszínt biztosítunk nagyobb családi, társasági összejövetelekhez, céges csapatépítő bulikhoz (akár bográcsozással, szalonna sütéssel) előre egyeztetett időpontban.

Várjuk kedves vendégeinket!
Cím:
5700 Gyula, 0822/A
Tel.: (30) 630 4755
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01.-10.30.
GPS:


Megközelítés:
Autóval a Gyula-Doboz települést összekötő úton Gyula-Szanazug táblánál a védőgát tetején aszfaltozott úton haladva közelíthető meg a panzió, ahol nagy parkoló is a vendégek rendelkezésére áll.

Kiemelt elfogadó helyek: