KOMO-SKY Panzió és Élménycentrum - Dunavarsány

Pest megyében, Dunavarsány szélén, erdővel borított területen található a 4*-os Panziónk 17db szobával. A kültéri parkban kisvasút, akadály pálya, lábbal hajtható gokart pálya, csúszda park, fából készült játszóvár és egyedi fajátékok, valamint mászófalak várják a gyerekeket.

Szállás  >   Panzió
Budapest és környéke   >  Pest  >  Dunavarsány
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
KOMO-SKY Panzió és Élménycentrum - Dunavarsány SZÉP Kártya
17 klimatizált szobánk van amely 41 fő elhelyezésére alkalmas. 1,2,3 és 4 ágyas szobáink vannak. A területen gyermek mini kalandpark került kialakításra. Mini kötélpálya, lábbal hajtható gokartpálya, mászófal, fajátékok, kalandvár stb.

A domboldalban egy eredeti katonai bunker lett berendezve kiállításként. Labirintus, kiállító és vetítőterem, kisbunker, úttörő és kisdobos kiállítás, légfegyver, lézerharc, airsoft pálya, makettkiállítás található benne. Nálunk mindenki megtalálja a magának való programot!

Panziónkban külön Étterem is működik ala carte étlappal.
Cím:
2336 Dunavarsány, Lovas tanya 2.
Tel.: (30) 415 3537
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 17' 52" N, 19° 2' 7.7" E


Megközelítés:
A KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM Pest megyében, Budapest belvárosától 23,5 km-re, Dunavarsány szélén, erdővel borított területen található. A Panzióhoz az 51-es úton haladva a 26.-27. km szelvény között kell lefordulni.

A Panzió egy közel 7 hektáros területen helyezkedik el, ahol mind az épület külső és belső kialakításánál is arra törekedtünk, hogy egy kellemes természet közeli, vidéki hangulatú környezetet és kikapcsolódási lehetőséget teremtsünk Látogatóink számára.

Kiemelt elfogadó helyek: