KOMO-SKY Panzió és Élménycentrum - Dunavarsány

Pest megyében, Dunavarsány szélén, erdővel borított területen található a 4*-os Panziónk 17db szobával. A kültéri parkban kisvasút, akadály pálya, lábbal hajtható gokart pálya, csúszda park, fából készült játszóvár és egyedi fajátékok, valamint mászófalak várják a gyerekeket.

Szállás  >   Panzió
Budapest és környéke   >  Pest  >  Dunavarsány
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
KOMO-SKY Panzió és Élménycentrum - Dunavarsány SZÉP Kártya
17 klimatizált szobánk van amely 41 fő elhelyezésére alkalmas. 1,2,3 és 4 ágyas szobáink vannak. A területen gyermek mini kalandpark került kialakításra. Mini kötélpálya, lábbal hajtható gokartpálya, mászófal, fajátékok, kalandvár stb.

A domboldalban egy eredeti katonai bunker lett berendezve kiállításként. Labirintus, kiállító és vetítőterem, kisbunker, úttörő és kisdobos kiállítás, légfegyver, lézerharc, airsoft pálya, makettkiállítás található benne. Nálunk mindenki megtalálja a magának való programot!

Panziónkban külön Étterem is működik ala carte étlappal.

KOMO-SKY Panzió és Élménycentrum - Dunavarsány SZÉP Kártya

Cím:
2336 Dunavarsány, Lovas tanya 2.
Tel.: (30) 415 3537
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 17' 52" N, 19° 2' 7.7" E
Megközelítés:
A KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM Pest megyében, Budapest belvárosától 23,5 km-re, Dunavarsány szélén, erdővel borított területen található. A Panzióhoz az 51-es úton haladva a 26.-27. km szelvény között kell lefordulni.

A Panzió egy közel 7 hektáros területen helyezkedik el, ahol mind az épület külső és belső kialakításánál is arra törekedtünk, hogy egy kellemes természet közeli, vidéki hangulatú környezetet és kikapcsolódási lehetőséget teremtsünk Látogatóink számára.