Komló Hotel - Gyula

Látogassa meg az ország TOP7 szállodája közé választott Art deco stílusban újraálmodott Komló Hotelt, mely Gyula Fő terének szomszédságában található. Élje át Ön is a Komló élményt és töltsön el felejthetetlen napokat az ország egyik legnépszerűbb turisztikai fellegvárában, Gyulán!

Szállás  >   Hotel****
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Komló Hotel - Gyula SZÉP Kártya
A luxus már nem elérhetetlen... Győződjön meg róla Ön is! Látogassanak el Magyarország egyik legszebb szállodájába és élvezzék a híres gyulai vendégszeretetet. A Komló Hotel 2017-ben méltán nyerte el az ország legnépszerűbb szállodája szavazásán a második helyet. Az Art deco stílusban épült hotel a város igazi ékköveként a Fő tértől pár méterre helyezkedik el. A híres gyulai gyógyvíz egészségre gyakorolt hatását már egy pár perces séta után élvezhetik is, hiszen a Várfürdő mindössze 800 méterre helyezkedik el.

A 36 ízlésesen kialakított lakrész várja az idelátogatókat. Az egyediség szinte minden szobánkra jellemző, funkciójukban nem térnek el egymástól, de a hotel elrendezésének köszönhetően minden lakrész tartogat valami különlegességet.

A szállodai szolgáltatások közül kiemelkedik a Komló Étterem, amely 110 fős befogadására alkalmas. Az étel, sör és borkülönlegességek mellett tematikus estek, hangulatos zene, nyáron pedig egy nyitott terasz szolgálja a vendégek kényelmét.
Cím:
5700 Gyula, Béke sgrt. 8.
Tel.: (70) 676 9774
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 44.2" N, 21° 16' 19.9" E


Megközelítés:
Gyula közelebb van már, mint gondolná! Az új M44-es út segítségével Budapestről is könnyen megközelíthető a település!

Kiemelt elfogadó helyek: