Koko Apartman - Tihany

A Koko Apartman és Agapé Kisapartman Tihany szívében, mégis csendes kis utcába található! Teljesen különálló két apartman, nem kell más vendéggel osztoznia, teljesen külön szinte vannak, nem hallatszik át a másik vendég zaja! Gyalog könnyen megközelíthető minden, amit érdemes felkeresni Tihanyban.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Tihany
Jellemzők: Bababarát, Családbarát
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Koko Apartman - Tihany SZÉP Kártya
A tetőtéri apartman 2 szobás, klímás, 4 fő részére kényelmes, az alagsori apartman 1 szobás, 2 férőhelyes, teljesen felszerelt konyhával. Mind a három SZÉP kártyát, és mind a három zsebből elfogadom a fizetést.

Tihany szívében szeretettel várjuk kedves vendégeinket egész évben. Külön bejáratú, teljesen felújított, légkondicionált tetőtéri apartman! Az alagsori AGAPÉ egy szobás, külön bejáratú kisapartman.

Nyugodt csendes környék, az Apátság és a Belső-tó csak 500 méter. Élelmiszer bolt és étterem 50 méter. Az udvarban zárt parkoló van.

A tévedések elkerülése érdekében szeretném még leírni, hogy bár az Apartman egy két szobás 40 m2-es apartman, ha egy ember vagy egy pár veszi ki és csak az egyik szobát használják, a másik szoba üresen marad...nem adom ki másnak is. Az egész tetőtéri lakást csak Ő/Ők használhatják. Köszönöm hogy időt szántak hirdetésem elolvasására! A mielőbbi viszontlátásra!
Szépkártya elfogadás
Edenred utalvány
Cím:
8237 Tihany, Major utca 16.
Tel.: (30) 357 0189
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 51.7" N, 17° 53' 1.8" E


Megközelítés:
Mivel Tihanyban nincs vasúti közlekedés, megközelíthető busszal (200m a buszmegálló) vagy autóval (zárt, ingyenes 4 férőhelyes parkoló az udvarban)

Kiemelt elfogadó helyek: