Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs

Vendégházunk egy 2000 m2-es telken, a Mecsek lábánál, annak egy déli völgyében található. Megközelíthető a Pécsről Orfű, Abaliget irányába átvezető autóúton. Közelében kerékpár- és turista utak haladnak. 10 perc járásra a városi autóbuszjárat is elérhető.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Családbarát
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs SZÉP Kártya
A ház építésénél igyekeztünk minél több természetes anyagot és hagyományos technológiát alkalmazni (pl. vályog vakolat, fa födém, szalmabála hőszigetelés, füves zöld tető). Ezért is illeték már sokan a manapság divatos „öko-” vagy „bio-” jelzőkkel. Magam legszívesebben „kézműves háznak” nevezem, hiszen az épülettől a berendezésig szinte minden saját kézi munkával készült.

A ház újonnan épült, két szintes. A szinteket külön-külön és egyben is lehet foglalni. Az emelethez közvetlenül 100 m²-es terasz kapcsolódik, a földszinten pedig fedett terasz van, mellette tűzrakó hellyel.
Kismélyvölgyi Vendégház szolgáltatásai:
kutyabarát
gázfőzőlap
légkeverős villanysütő
mikró
hűtőszekrény
kávéfőző
szabadtéri sütés
kerékpár kölcsönzés
gyermekfelügyelet
kézműves foglalkozások

Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs SZÉP Kártya Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs SZÉP Kártya Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs SZÉP Kártya Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs SZÉP Kártya Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs SZÉP Kártya Kismélyvölgyi Vendégház - Pécs SZÉP Kártya

Cím:
7634 Pécs, Kismélyvölgy dűlő 56.
Tel.: (70) 392 6598
Nyitvatartás:
01.01. - 12.31.
GPS:
46° 6' 5.8" N, 18° 11' 11.1" E
Megközelítés:
Vendégházunk Pécs zöld övezetében, már erdei környezetben található, ugyanakkor 10 percnyi autóúttal a városközpont is elérhető.