Kemencés Vendéglő - Gödöllő

Házias ételeink fatüzelésű kemencében készülnek, felidézik a régi búbosból előhúzott ünnepi ételek hangulatát, illatát. A belbecs és a külcsín összhangjára ügyelve egyes ételeinket egyedi kerámiákban tálaljuk fel. A vendéglőnk miliőjét úgy alakítottuk ki, hogy összhangban legyen felkínált ételekkel

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Gödöllő
Jellemzők: Magyaros ételek, Halételek, Speciális ételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kemencés Vendéglő - Gödöllő SZÉP Kártya
Családi vállalkozásunk fő célkitűzése, hogy visszanyúlva a hagyományos magyar konyha gyökereihez, vendégeink asztalára varázsolja a már-már elfelejtett régi ízeket. Étlapunkat, úgy állítottuk össze, hogy tükrözze a magyar konyha szinte kimeríthetetlen változatosságát, de nem feledkeztünk meg az egészséges táplálkozásról sem. Mindezek mellett helyet kapnak az egyedi igényeket kielégítő ételek is. Egyszerűségben rejlő nagyszerűséggel a harmadik évezred követelményei és kifinomult gasztronómiai csodái között is megállják a helyüket.

Konyhánkban felhasznált zöldség-fűszer alapanyagok részben saját kertünkből származnak. Próbálunk mindent házilag előállítani. Saját készítésű lekvárjaink, a kertünkben gyűjtött gyógynövényekből készült szörpjeinket is megkóstolhatják -esetleg egy hagyományosan nyújtott kemencében sült rétes társaságában a páratlan hangulatot nyújtó télikertünkben vagy emeletünkön, ahol a család közel harminc éve gyűjtött régiségei adják meg az alap hangulatot.

A nyári melegben két fedett teraszunk alatt élvezhetik a vendéglő kínálatát. Ez az a hely,ahol nem csak a gyomor, hanem a lélek is jól lakik!
Cím:
2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
Tel.: (70) 247 1456
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 35' 52.3" N, 19° 20' 36.5" E


Megközelítés:
autóval: M3-gödöllői leágazástól 5 perc, M30-as-ról az első leágazás balról 2 perc
vonattal: Gödöllői vasútállomástól gyalog 20 perces séta, taxival 5 perc
HÉV: Erzsébet park megállótól 5 perc séta

Kiemelt elfogadó helyek: