Keltaur Studio Apartman - Pécs

Ha kényelmes kis lakást keres pécsi tartózkodáshoz, jó helyen jár! 34 m2-es garzonlakás teljesen felszerelve várja a történelmi belvárosban a városfalnál, közel a nyüzsgő belvároshoz, mégis csöndes helyen! Nevét a városfalon látható Keltaur szoborról kapta.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Keltaur Studio Apartman - Pécs SZÉP Kártya
Apartmanunk a történelmi belváros szélén helyezkedik el a Papnövelde utcában, a középkori városfal szomszédságában, a városkapu alatt egy új, kisebb társasházban. A lakás utcáról nyílik, lépcsőzést kevésbé kedvelő vendégeknek kifejezetten ajánljuk.

A környék jellegzetessége a mediterrán jellegű szűk utcák, régi épületekkel, és az ódon hangulat, ami a város legfőbb vonzereje.

A városközpont az utcán végigsétálva könnyen és gyorsan elérhető. Minden helyi látnivaló gyalogosan könnyen megközelíthető, valamint a Király utcai éttermek, cukrászdák és kávézók is alig pár percnyi sétára találhatóak, úgy mint a Tettye park, ami a legszebb Mecsek oldali része a városnak.

Az apartman 1-2 személy részére kialakított, minden szükséges dologgal felszereltük, hogy minél kényelmesebb ott tartózkodást biztosítsunk vendégeinknek.
Cím:
7621 Pécs, Papnövelde utca 31.
Tel.: (30) 227 1632
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 4' 48.9" N, 18° 13' 57.5" E


Megközelítés:
Az utca forgalom csillapított övezet, de ingyenes parkolás 100 méteren belül, a városfalon kívül lehetséges. Több buszmegálló is található a környéken, és a vasútállomásról is könnyen megközelíthetőek vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: