Kelly Apartman - Budapest

Nemdohányzó lakások Budapest központjában.A kábel-TV-vel és DVD-lejátszóval ellátott lakások étkezővel kiegészített, teljesen felszerelt konyha tartozik. Minden egységhez zuhanyzóval vagy káddal ellátott, saját fürdőszoba kapcsolódik. Mindegyik apartmanunk különálló lakás az épületben.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kelly Apartman - Budapest SZÉP Kártya
Budapest éttermekkel, kávézókkal és üzletekkel teli sétálóutcája, a Váci utca 300 méterre található. A híres Andrássy út 300 méterre, míg a Bazilika kevesebb mint 400 méterre van az apartmanoktól. nemdohányzó szobák.

A Duna-parttól alig 400 méterre lévő apartmanoktól számos fontos budapesti látnivaló könnyen elérhető. A wifi ingyenes.

A kábel-TV-vel és DVD-lejátszóval ellátott apartmanokhoz étkezővel kiegészített, teljesen felszerelt konyha tartozik. Minden egységhez zuhanyzóval ellátott, saját fürdőszoba kapcsolódik. A Keleti és a Nyugati pályaudvar egyaránt 2 km-en belül fekszik. A legközelebbi repülőtér a 20 km-re lévő Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Budapest egyik legkedveltebb része.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9,6 pontra értékelték.

A szálláson magyarul-angolul-spanyolul is beszélnek!
Cím:
1052 Budapest, Károly kőrút 16.
Tel.: (30) 243 2397
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 43.6" N, 19° 3' 31.2" E


Megközelítés:
A Kelly Apartments épülete Budapest központjában, az Astoria metróállomástól (M2) 150 méterre és a 3 metróvonal találkozásaként szolgáló Deák tértől 350 méterre található.
A Keleti és a Nyugati pályaudvar egyaránt 2 km-en belül fekszik. A legközelebbi repülőtér a 20 km-re lévő Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

Kiemelt elfogadó helyek: