Katalin Vendégház - Gyenesdiás

A szálláshely: Klimatizált szobák, hűtőszekrénnyel, fürdőszobával. Ingyenes WIFI, és parkolás. Teljesen felszerelt közös konyha, étkezővel. Hatalmas füves udvar, szalonnasütő-, grillező hellyel. Fedett kinti étkezőhely. Kerékpárbérlési lehetőség. A szálláshely csoportot 150 Euro kaució ellenében foglalható.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Gyenesdiás
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Katalin Vendégház - Gyenesdiás SZÉP Kártya
A Balaton legszebb táján, a Keszthelyi-öbölben, Gyenesdiáson várja kedves vendégeit ez a családias hangulatú szálláshely. Településen belüli elhelyezkedése kiváló. Egy perc sétára a boltot, éttermet érhetjük el. Két percre a buszmegállót, játszóteret, könyvtárat, múzeumot találjuk. Településünkön két strand is üzemel, az egyik (a Diási játékstrand) évek óta ötcsillagos minősítést kap (közönségszavazat alapján).

A szabadidő eltöltésére rengeteg lehetőséget kínál a környék. Fürdőzés mellett, többek között, erdei kirándulás (az Országos Kéktúra útvonalain), kalandpark, a Festetics-kastély, és parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Horgászatot kedvelőknek, vadregényes horgászhelyet kínálunk. Tavasztól - őszig, szervezett bringatúrákra várjuk a kerékpározást kedvelőket (igény esetén kerékpárt is tudunk biztosítani). A gyógyulni vágyókat és a wellness kedvelőket, a 8 km-re lévő Hévízi-tó (természetvédelmi terület) várja. Az élményteli pihenésre vágyó vendégek is tökéletes helyen „járnak”, hiszen megannyi fesztiválnak, koncertnek, vásári forgatagnak ad otthont a település.

A gasztronómia szerelmesei egy XVII. századi borospince/bormúzeum kertjében piknikezhetnek, szőlészeti-borászati kiállítást tekinthetnek meg és borkóstolón vehetnek részt. Aki egyszer, erre a vidékre ellátogat, azt magával ragadja, és mindig visszavágyik majd ide.
Cím:
8315 Gyenesdiás, Csillag utca 1.
Tel.: (30) 411 0497
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 46' 20.3" N, 17° 17' 9.5" E


Megközelítés:
A Balaton északi partján, Keszthellyel összeépülve, a 71-es főút mellett, mégis csendes környezetben, a buszmegállótól kb. 200 méterre, a vasútállomástól 800 méterre található az ingatlan.

Kiemelt elfogadó helyek: