Kamilla Vendégház - Szenna

Családbarát, hagyományos mintára épített de modern eszközökkel felszerelt, kényelmes vendégház a Zselicben. Kaposvár csak 10 km, mégis a természetet, agroturizmust, valós vidéki értékeket kedvelőknek ajánljuk. A háztól 500 m-re Országos Kék Túra pecsételőhely található.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Szenna
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kamilla Vendégház - Szenna SZÉP Kártya
Vendégházunk egy közel egy hektáros parkban álló, hagyományos mintára épült két szobás parasztház, ahol két kisebb család vagy egy baráti társaság (6-8 ember) tud kényelmesen pihenni.

Kialakításánál a régies külsőt és a mai igényeket ízlésesen ötvöztük, amikor kényelmes ágyakkal, két fürdőszobával és korszerű konyhai gépekkel,eszközökkel szereltük fel.

Vendégeinknek nem kell lemondaniuk a megszokott kényelemről ahhoz, hogy kipróbálják, milyen a természetközeli, vidéki pihenés. A ház melletti fedett térben és az udvaron kemence, bográcsozásra, szalonnasütésre alkalmas tűzrakóhelyek, gyermekeknek kerti játékok találhatók. A kertből esténként csodálatos kilátás nyílik a fényszennyezéstől mentes Zselici Csillagos Égboltra. Kirándulástippeket és programcsomagokat ajánlunk az érdeklődőknek.
Cím:
7477 Szenna, Bárdi u. 35.
Tel.: (30) 823 8835
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 18' 26" N, 17° 43' 15.9" E


Megközelítés:
A ház a falu végén, egy dombtetőn áll.Jól megközelíthető tömegközlekedéssel és közúton autóval, kerékpárral. Ingyenes parkolási lehetőség a ház udvarán. Buszmegálló 100 m-re.

Kiemelt elfogadó helyek: