Kacsa Étterem - Budapest

Legyen a vendégünk! Buda szívében, a Duna partnál várja Önöket a több, mint 50 éve működő Kacsa étterem magyar, tradicionális konyhával és felejthetetlen zenei élménnyel. A The New York Times Budapest egyik leghangulatosabb, a Top 10 angol utazási magazin a főváros legjobb éttermének választotta.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Magyaros ételek, Halételek, Vadételek, A' la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Kacsa Étterem - Budapest SZÉP Kártya
A Kacsa Étterem Budán, a Várhegy lábánál elterülő Víziváros szívében, a Fő utca és Kacsa utca sarkán található. Már a Római korban itt áthaladó stratégiai vízi útvonalak, kikötő és élénk kereskedelmi élet miatt kapta ez a terület a Víziváros nevet, mely a mai napig sok helyen őrzi a kis utcák, régi idők hangulatát. A több mint 50 éve működő étterem is egy ilyen patinás épületben kap helyet. 1987-ben ez volt az első magántulajdonú étterem Budapesten.

A kínálatban a magyar konyha különlegességei mellett természetesen az étterem fő specialitásai, híres kacsaételei is szerepelnek, amelyekhez kiváló, kizárólag csak magyar pincészetekből származó borokat kínálnak.

Az étlapon a hideg előételektől a desszertekig 70 különböző fogás szerepel, melyek közül 9 a kacsaspecialitás. Az itt elköltött vacsora meghittségéhez minden este hangulatos élőzene ad különleges élményt.

Kedves, barátságos személyzet, az élő muzsika, az elegáns környezet remek hangulatot teremt családi, baráti, romantikus és üzleti vacsorák elfogyasztásához

Látogasson el az étterembe és személyesen győződjön meg arról,hogy nem véletlenül ajánlják az éttermet a Top 10 angol és a Frommer's utazási magazinok első helyen a Fine Dining Restaurants kategóriában.
Cím:
1027 Budapest, Fő utca 75.
Tel.: (1) 201 9992
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 37.5" N, 19° 2' 18.3" E


Megközelítés:
Autóval: Batthyány tér,vagy a Margit-híd irányából (nappali órákban a környező utcákban ingyenes parkolás lehetséges,esti órákban pedig bárhol lehet parkolni)

Tömegközlekedéssel: 2 metró, 86-os busz, 4-6 villamos.

Kiemelt elfogadó helyek: