Jurta Hotel - Balatongyörök

A parkban 9 jurta kínál élményt azoknak, akik a nomád, természet közeli életérzést választják a modern kényelem feladása nélkül. Jurtáink 2 fő részére nyújtanak kalandot, izgalmat, békét és nyugalmat, a természet küszöbén; őseinket követve megtapasztalhatjuk, hogyan éltek együtt Földanyával.

Szállás  >   Hotel****
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Balatongyörök
Jellemzők: Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Jurta Hotel - Balatongyörök SZÉP Kártya
Szállodánk jurtái az ősi tudást testesítik meg! Annak a kornak az intelligenciáját hordozzák ma is, amikor az ember együtt élt a természettel; egy élettérben és egységben élék a benti életet, alázattal és tisztelettel léptek a jurtába, hiszen szándékosan építettek olyan magasságú ajtót, amely küszöbét csak úgy lehetett átlépni, ha a fejüket meghajtották!

Az ősi tudás mintájára épültek a mi jurtáink is minden mai kényelemmel ellátva!

Luxusjurtáink elősegítik az egység élmény megélését, a párkapcsolat harmóniáját és elmélyülését, a testi-lelki-szellemi töltekezést!

Mi magunk is elkötelezettek vagyunk a harmónia megteremtésében és megélésében, ezért úgy rendeztük be jurtáinkat, hogy kényelmük megfeleljen a legmagasabb igényeknek!

Csodálatos környezetben pihenhetnek jurtáinkban, élvezhetik a csendet és nyugalmat, teraszainkról gyönyörködhetnek az egyedülálló balatoni panorámában. Jurtáink elősegítik a párkapcsolati egység, intimitás és összhang megvalósítását, mivel a jurták energetikája segíti az elmélyülést és lecsendesedést.

Kellemes helyszínt biztosítunk művészeti alkotó tevékenység végzésének is, ahol visszavonultan lehet festeni, írni, alkotni.

A pörgős, aktív embereket a széles körűen szervezett kiegészítő programok, mint a hőlégballonozás, kerékpározás, cseppkőbarlang látogatás, balatoni hajózás, borkóstoló, gasztronómiai helyszínek látogatása és egyebek szolgálják ki.

Az általunk kínált ételek és azok alapanyagai helyi termelőktől származnak, frissek és egészségesek.

Természetkapcsolat-élményt kínálunk a szálloda területén rendezvényeinkkel és a Balaton-felvidék különböző pontjain szervezett programjainkkal.

Jurtáink a párkapcsolatok elmélyülését, a kiegyensúlyozott, boldog együttélést, feltöltődést, kikapcsolódást és spirituális fejlődést szolgálják.

Jurtáink olyan életteret biztosítanak az ember számára, ahol kapcsolatba kerül a természettel, így válnak Élmény Szállássá, Élmény Otthonná.
Cím:
8313 Balatongyörök, Nyár utca 24.
Tel.: (30) 290 5879
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Balatongyörök, Nyár utca 24. (Bece-hegy)

Gépkocsival a 71-es főút mentén a golfpályával szembeni szervizúton lehajtás. Bece-hegy, illetve Balatongyörök vasút-állomás.

Kiemelt elfogadó helyek: