Jegenye Vendégház - Kisar

Egész évben szeretettel várjuk vendégeinket Kisarban a Jegenye vendégházban, csendes családias környezetben. A vendégház 4 napraforgóval minősített szálláshely. Vendégeinket 4 különálló szobában tudjuk elhelyezni, mindegyikhez külön fürdő tartozik.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Alföld   >  Szabolcs-Szatmár-Bereg  >  Kisar
Jellemzők: Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Jegenye Vendégház - Kisar SZÉP Kártya
Az ország keleti felének egyik legjellegzetesebb tájegysége Szatmár, és a vele szomszédos Bereg. A Tisza menti, kis folyócskákkal szabdalt vidék kedvelt horgászparadicsom. Innen indulnak a nyári Tisza túrákra környék kedvelt szabadvízi strandjai szintén jó időtöltést jelentenek az idelátogatóknak.

A műemlék templomok, az irodalmi emlékhelyek a vidéket még vonzóbbá teszik.

Kisar község a Tiszahát és a Szamoshát közti Tisza hídnál a folyó bal partján helyezkedik el. Ez a híd köti össze Szatmárt, Bereggel. A Tisza árterében, Kisar határában található a máig fennmaradt legnagyobb területű ártéri dzsungelgyümölcsös, ami ma természetvédelmi terület, de látogatható. A természet szerelmesei ritkaságszámba menő növény és madárvilággal találkozhatnak itt. Feledhetetlen élményt nyújt a Tisza virágzása, a kérészek rajzása. Ezt a csodálatos tájat mutatja be a Jégmadár tanösvény.

A horgászok Európa egyik legtisztább vízében foghatják a különleges felső tiszai halakat. A vadászok jó minőségű vadászterületen hódolhatnak szenvedélyüknek. A vadászati idények figyelembe vételével apró és nagyvad egyéni, illetve társas vadászatokon vehetnek részt.
Cím:
4921 Kisar, Rákóczi u. 1.
Tel.: (70) 940 7516
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 3' 19.3" N, 22° 30' 59.2" E


Megközelítés:
Kisar megközelíthető az M3-as autópályán, Nyíregyháza felől a 41. számú főúton, valamint a Debrecen-Nyírbátor-Mátészalka-Fehérgyarmat útvonalon.

Kiemelt elfogadó helyek: