Inside Park Mozgásközpont - Dunaharaszti

Az a koncepciónk, hogy egy olyan mozgásközpontot hozzunk létre, amely télen-nyáron lehetőséget teremt olyan sportok űzésére, amiket szép időben a szabadban lehet gyakorolni, de télen vagy esős időben nem lehet. Műfüves edzőterem 300 m2-en!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Dunaharaszti
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Stresszoldás, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Inside Park Mozgásközpont - Dunaharaszti SZÉP Kártya
Kettlebel, Cardiobox, Tabata trainig, Spartan, TRX, Street Workout… Emellett a szabadidőparkunk minden más olyan edzésformának is helyet tud biztosítani, ami a mai kornak megfelelően modern és hasznos, illetve amire igényetek van.

Akinek a fő szempont az, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető leghatékonyabban izmot építsen, továbbra is a hagyományos súlyzós edzéseket javasoljuk, azonban aki szeretné másban is kipróbáni magát, szeretné picit más aspektusból is próbára tenni a testét, annak mindenképpen javasoljuk, hogy kóstoljon bele a funkcionális edzések világába is – egészen újszerű kihívásokkal szembesülhetsz, ha nyitsz más irányba is!

A funckionális tréning nem más, mint az a módszer, ahogyan eddig is edzettünk. Atléták, súlyemelők évszázadok óta használják ezt az edzésformát. Mint koncepció, a funkcionális edzés célja, hogy egy erős alapot adjon. Ez a tréning előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Úgy lehetne jellemezni ezt az edzésformát, mint egy olyan gyakorlatsort, mely által hatékonyabban tudjuk végezni a mindennapi rutinfeladatokat.

A funkcionális edzés lényege ugyanakkor az is, hogy örömmel végezzük. Edzés közben fontos, hogy szellemileg és fizikailag is terheljük a magunkat, ebben van segítségünkre a funkcionális tréning – különösképpen, ha eszközöket is használunk. Személyi edzőink minden esetben a legoptimálisabban használják ki a tréning idejét, és ezen felül segítenek neked kialakítani egy teljes programot a szükséges diétától a személyre szabott edzéstervig. De ami a legfontosabb, személyi edződ mindvégig ott lesz melletted az edzés ideje alatt. Részben, hogy pontosan és hatékonyan hajtsd végre az adott gyakorlatokat, de még inkább azért, hogy végig motivált maradj a céljaid elérésében – mindezt azért, hogy Neked hihetetlen eredményeid születhessenek.
Cím:
2230 Dunaharaszti, Szondy György u. 71.
Tel.: (20) 312 2400
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 21' 50" N, 19° 6' 9.9" E


Megközelítés:
Az edzőterem a Dr. Pósta Sándor utca felől közelíthető meg a hátsó bejáratunkon keresztül. Ha a navigációd a Szondy György u. 71. elé vitt, kérjük kerüld meg a telephelyet és hajts be a parkolónkba a Dr. Pósta Sándor utcából!

Kiemelt elfogadó helyek: