Ilona Apartman - Hajdúszoboszló

Az Ilona Apartman Hajdúszoboszlón, a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexumtól pár száz méterre található. A város legszebb részén, üdülőnegyedben, a Mátyás király sétány, sétálóutca folytatásában, a hársfákkal övezett Bánomkekrti út 88 alatt.

Szállás  >   Apartman
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Hajdúszoboszló
Jellemzők: Wellness, Falusi turizmus, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ilona Apartman - Hajdúszoboszló SZÉP Kártya
Felnőttbarát szálláshely! 5 pár részére, 5 franciaágyas hálószoba, 5 önellátásra felszerelt konyha, 5 zuhanyzós fürdőszoba. található a házban. A hálószobák nem pótágyazhatóak, ezért elsősorban gyerek nélkül érkező párokat várunk nagy szeretettel. Páros nyaralás csomagunk keretében ha vasárnaptól vasárnapig foglal 7 éjszakát, akkor 35.000 Ft-ba kerül személyenként egy hetes pihenés

Az udvarban kerti pihenőhely, hintaágy, napozóágy, gázgrill, zárt parkoló és kerékpár áll rendelkezésre. Az apartmanok úgy vannak kialakítva, hogy a mostani helyzetben is biztonságos. Minden párnak saját konyhája, saját fürdőszobája van. Tehát nem kell más vendégekkel közösködni semmiben. Alapos takarítás után, ózongenerátorral fertőtlenítjük az apartmanokat. A textíliákat magas hőfokon, fertőtlenítő mosószerrel mosom. A ház bejáratánál kézfertőtlenítő áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanokban folyékony kézmosó és egyéb tisztító, fertőtlenítő szer megtalálható.
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Bánomkerti út 88.
Tel.: (30) 398 5356
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
06.15-09.30.
GPS:
47° 27' 29.7" N, 21° 24' 37.8" E


Megközelítés:
A 4-es főút mellett, Budapesttől 200 km-re, Debrecentől 20 km-re található Hajdúszoboszló.

Kiemelt elfogadó helyek: