Ifjúsági Szállás - Tihany

A szálláshely Tihany központjától 800 m-re található a Belső-tó partján. Egész évben nyitva tart. Egy jól felszerelt teakonyha, 46 fős étkező, szolgálja a vendégek kényelmét. A szabad- és fizetős strandok gyalogosan is könnyen megközelíthetők. A környéken számos látnivaló található.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Tihany
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ifjúsági Szállás - Tihany SZÉP Kártya
A szálláshely nyugodt környezetben helyezkedik el. Az általános iskola tetőterében található meg. A közelben lévő biciklis- és gyalogos túraútvonalak alkalmasak a félsziget felfedezésére. A szállás szobái, helyiségei tágasak. A vendégeknek ágyneműhuzatot, ingyenes wifit, tv, ingyenes parkolást, kérésre babaágyat, etetőszéket, fürdetőkádat, társasjátékokat biztosítunk. A szállás közelében egy kávézó és több étterem található, valamint a szállás részletes tájékoztatást nyújtunk a környék étkezési lehetőségeiről.

Tájékoztatás kérhető Tihany és a környék sportolási, ingyenes és fizetős programokról, közlekedési lehetőségekről, koncertek és kirándulóhelyek sokaságáról (rossz idő esetére is). Jó alkalom felkeresni a vidék termelői piacait is, ezeknek a helyszínéről és időpontjáról részletes ismertetést nyújtunk.

Szobaszám: 7 db: 4*8 ágyas, 2*4 ágyas, 1*2 ágyas elhelyezés. Szeretettel várjuk családok, baráti társaságok, osztálykirándulók, erdei iskolások, zarándok, kerékpáros vendégeinket!
Cím:
8237 Tihany, Csokonai u. 73.
Tel.: (30) 749 7156
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 32.2" N, 17° 53' 23.2" E


Megközelítés:
Autóval: a Major utca 67. számnál lévő a parkolóból, amelyhez ingyenes parkolókártyát biztosítunk.
Autóbusszal, Tihany alsó/iskola megállónál kell leszállni, onnan 200 m-re van a szállás.
A kerékpárral érkezőknek is a Major u. 67. szám a cél, ott vezet el a kerékpárút is.

Kiemelt elfogadó helyek: