Ida Panzió, Vendégház - Budapest

Szálljon meg Budapest zöldövezetében festői kilátással a városra, 15 percre a belvárostól! Szép környezetben keress szállást, látogasson el hozzánk! Folyamatosan visszatérő Vendégeinktől megtudtuk, hogy nemcsak kedvező áraink, hanem vendégszeretetünk miatt keresnek fel újra és újra minket.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ida Panzió, Vendégház - Budapest SZÉP Kártya
A családias hangulatú Ida Panzió a Sas-hegy délkeleti lejtőjén található, festői kilátással a fővárosra. A panzió nyugalmát a közelében elterülő Sas-hegyi Természetvédelmi Terület fokozza. Budapest városközpontja (Váci utca, Ferenciek tere) egy buszjárattal 15 perc alatt elérhető. Az Ida Panzió csendes, nyugodt környezete, egyszerű megközelíthetősége, családias hangulata - reméljük - mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ne felejtsenek el minket. Az Ida Panzió/Vendégház a Sas-hegy elegáns zöldövezetében fekszik csupán 3 km-re a történelmi városnegyedtől, a bevásárló és szórakoztató központtól.
Cím:
1112 Budapest, Bod Péter u. 20.
Tel.: (1) 319 0574
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 43.6" N, 19° 1' 11.2" E


Megközelítés:
M1, M7 autópálya Az M1, M7 autópálya bevezeti Önt Budapestre. Jobb oldalon a WIEN-Hotelt fogja látni. A jobb oldali sávban maradva az első közlekedési lámpánál forduljon balra, ezt követően szemben megpillanthatja sárga IDA-felíratú táblánkat, mely elvezeti hozzánk. M3 autópálya Az M3 autópályát elhagyva a Centrum tábla irányában haladva eljut a Huhgária krt.-ra. A Hungária krt.-on a hatodik lehetőségnél forduljon jobbra, ez a Thököly út. Továbbiakban a Thököly út, Rákoczi

Kiemelt elfogadó helyek: